ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Ενημέρωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις και τα ζητήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης



   Συνάντηση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γ. Καζταρίδη

Το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Καζταρίδη, επισκέφθηκε την περασμένη εβδόμαδα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κα Μαρία Μίχου.


Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις – που ολοκληρώνονται σύντομα – καθώς και η ετοιμότητα της Διεύθυνσης για το επόμενο διδακτικό έτος.

«Οι Πανελλαδικές οργανωτικά σε επίπεδο Νομού, κύλησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα. Όσο για το διδακτικό έτος 2012-2013, δε διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα», δήλωσε ο κ. Καζταρίδης.

Από την πλευρά της η κα Μίχου τόνισε ότι είναι σημαντικό να συνεχιστούν χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις καθώς ο κόπος και η αγωνία των υποψηφίων είναι μεγάλη αλλά και των οικογενειών τους.


«Η εκπαιδευτική κοινότητα εργάζεται συστηματικά για την καλύτερη και πιο ουσιαστική εκπαίδευση των παιδιών μας. Νομίζω ότι η επέκταση του θεσμού των σχολείων διευρυμένου ωραρίου αλλά και η δημιουργία σύγχρονων σχολικών μονάδων, θα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μίχου, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.