ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Εδεσε" Ελευθεριάδη - Φιλικό τεστ με Ακαδημία Πλαταμώνα


Στην επέκταση του συμβολαίου του νεαρού μέσου Χρήστου Ελευθεριάδη προχώρησε ο Πιερικός, επιβεβαιώνοντας ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης παραμένει προ των πυλών...

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος των μελανόλευκων Κώστας Παπαδόπουλος με δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χρήστο Κουτσοσπύρο να αποτελεί παρελθόν και την περίπτωση του Αλέκου Βοσνιάδη να μην «παίζει» για την τεχνική ηγεσία. Ο ισχυρός άνδρας του Πιερικού, με δηλώσεις στο sport2310.gr ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πως προκύπτει αυτή η παραπληροφόρηση. Ο Πιερικός έχει μιλήσει ως τώρα μόνο με τρεις παίκτες. Τον Γιώργο Πουλόπουλο, που αποτελεί παρελθόν, τον Χρήστο Ελευθεριάδη, που ανανέωσε και τον Μάρκους Μοκάκε, στον οποίο έγινε πρόταση ανανέωσης και η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή, αν και εκτιμώ ότι έχει προτεραιότητα ομάδα Α΄ Εθνικής του εξωτερικού. Τίποτα άλλο δεν ισχύει. Για τον Κουτσοσπύρο γράφτηκε ότι έφυγε και εγώ θα πω απλά ότι ακόμα δεν έχουμε μιλήσει. Αν θέλει να μείνει θα μείνει, έκανε καλή σεζόν».

Εστιάσαμε σε Βοσνιάδη»
Για να συνεχίσει ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Παράλληλα, ο μάνατζερ του Τσιντώτα μας ανέφερε ότι υπάρχει πρόταση από τον Λεβαδειακό. Δεν θα φράξουμε το δρόμο σε κανέναν παίκτη. Επομένως, του δίνουμε το ελεύθερο αν τα βρει με την ομάδα αυτή, να γίνει η μεταγραφή. Όσο για το θέμα προπονητή, ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι κοντά και το μεγάλο φαβορί. Σε αυτή την περίπτωση εστιάσαμε, επί της ουσίας δεν μας απασχόλησαν άλλες. Βεβαίως, δεν ανακοινώνεται κάτι ακόμα, ωστόσο, ο τρόπος που προσεγγίζει τα πράγματα με βρίσκει σύμφωνο. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη και δεν θέλουμε να γίνουν λάθη στο ρόστερ. Είτε μείνει κάποιος παίκτης, είτε αποχωρίσει, θα συμβεί με σωστό και κομψό τρόπο. Τις επόμενες μέρες θα αξιολογηθεί όλο το έμψυχο υλικό μας, αλλά και οι παίκτες που γυρνούν από δανεισμό».
Εκκρεμότητα με Ιντζόγλου
Ο πρώην μέσος των Καβάλας και Αλμωπού Αριδαίας, λοιπόν, Χρήστος Ελευθεριάδης που έκανε καλή σεζόν, συνεχίζει δεδομένα στον Πιερικό, ενώ μια εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον Λευτέρη Ιντζόγλου, αφού ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο και πιθανότατα θα γυρίσει στην ομάδα του Περιστερίου. Τέλος, υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη η ομάδα της Κατερίνης θα δώσει το τελευταίο φετινό φιλικό, κόντρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα.