ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Εγκλημα που σοκάρει, αποκεφάλισε το θύμα και έπειτα το κακοποίησε σεξουαλικά, βιντεοσκοπώντας τη διαδικασία

Ο 29χρονος Luka Rocco Magnotta αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του ανθρωποκυνηγητού που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για το θάνατο ενός άνδρα οποίος βρέθηκε κομματιασμένος σε βαλίτσα στο Μόντρεαλ...
Το αρρωστημένο βίντεο που ονομάζεται «Ένας σχιζοφρενής και ένας παγοκόφτης»και φορτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δείχνει ένα γυμνό άνδρα δεμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται επίθεση με παγοκόφτη και μαχαίρι κουζίνας.
Η ιστοσελίδα Best Gore αναφέρει ότι το φιλμ, το οποίο είναι ασαφές το πού και πότε γυρίστηκε, δείχνει το θύμα να έχει μαχαιρωθεί με μανία στο λαιμό του.
Ωστόσο, το πιο αρρωστημένο είναι ότι αφού αποκεφαλίστηκε, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση…
Συγκεκριμένα, ο σχιζοφρενής δολοφόνος στο βίντεο, του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται ποτέ, πηγαίνει έπειτα για να παίξει με τα μέρη του σώματος του νεκρού με «σεξουαλικό τρόπο».
Οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο ίδιος άνθρωπος κρύβεται πίσω από ένα αποκρουστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, όπου γατάκια βασανίζονται και σκοτώνονται.
Το απίστευτο σκληρό βίντεο που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια, δείχνει έναν άνδρα που τοποθετεί δύο γατάκια μέσα σε μια αεροστεγές σακούλα και με μια ηλεκτρική σκούπα αρχίζει να τους ρουφάει τον αέρα…