ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παίκτες του Πιερικού από χθες Χρήστος Καρτσαμπάς και Γιώργος Βραχνός



Κλείνει και ο Χατζηϊσαϊας
Υλοποιώντας τις μέχρι σήμερα δηλώσεις τους ΠΑΕ Πιερικός και Νίκος Γκουλής, ξεκίνησαν να τελειώνουν τα θέματα που απασχολούν στον μεταγραφικό τομέα την ομάδα της Κατερίνης. Έτσι η αρχή έγινε με τους νεαρούς και ταλαντούχους Γιώργο Βραχνό και Χρήστο Καρτσαμπά να κλείνουν στον Πιερικό και να υπογράφουν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια.
Ο πρώτος μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά με την ομάδα Νέων του Πιερικού και ο δεύτερος με τις καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με τη φανέλα του Βατανιακού, κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μελανόλευκης ΠΑΕ που προχώρησε στον εμπλουτισμό του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σήμερα ενδέχεται να κλείσει και ο Χατζηϊσαΐας που αποτελεί στόχο του Πιερικού, όπως και έμπειρος παίκτης που το όνομα του θα κάνει αίσθηση στο χώρο της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Σωτηρίου, Λιαπάκης, Μαραγκός στη λίστα του Γκουλή
Στο στόχαστρο του προπονητή του Πιερικού, Νίκου Γκουλή οι Σωτηρίου, Λιαπάκης, Μαραγκός.
Στον Πιερικό δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως παράλληλα ο νέος προπονητής της ομάδας της Κατερίνης, Νίκος Γκουλής καταστρώνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Συγκεκριμένα, εκτός του Φαμπίνιο, ο οποίος θα αφιχθεί την Παρασκευή (06/07) και των Ζαουί, Λόπεζ που προβάρουν τα ασπρόμαυρα, στη λίστα του Βοιωτού υπάρχουν και αρκετά ονόματα Ελλήνων.
Μεταξύ των μεταγραφικών στόχων, λοιπόν, βρίσκεται ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, που φέτος έπαιξε στην ΑΕΛ, ο αμυντικός μέσος Μανώλης Λιαπάκης που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και ο χαφ του Πλατανιά, Στέλιος Μαραγκός.