ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου


Δύσκολες ώρες για την Έλενα Παπαρίζου Αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει την Έλενα Παπαρίζου, η οποία πριν από λίγες μέρες ξάφνιασε τους πάντες όταν πέρασε την πόρτα ιδιωτικής κλινικής στη Λάρισα.
Με το που μπήκε στην κλινική άρχισαν οι φημολογίες, οι οποίες όμως σταμάτησαν διαπαντός όταν η Έλενα κατευθύνθηκε σε ένα από τα δωμάτια της κλινικής.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, εκεί νοσηλεύεται ο αγαπημένος της θείος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Η Έλενα, που του έχει μεγάλη αδυναμία θέλει να βρίσκεται στο πλάι του κάθε στιγμή, όμως δυστυχώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν. Ωστόσο κατάφερε να ρυθμίσει έτσι το πρόγραμμά της και να βρει χρόνο για να πάει κοντά του.
Εκείνος μόλις την είδε χάρηκε πάρα πολύ, μιας και η τραγουδίστρια παρά την αγωνία της ήταν χαμογελαστή και προσπαθούσε να του δώσει κουράγιο.
Απλά ντυμένη, με ένα σορτσάκι κι ένα t-shirt, η Έλενα μίλησε με όλο το προσωπικό της κλινικής και φυσικά με τους γιατρούς του θείου της για να μάθει για την εξέλιξη της υγείας του.
Δεν αρνήθηκε μάλιστα να βγάλει φωτογραφίες και με κάποιους από τους υπαλλήλους που της το ζήτησαν, ενώ τόνισε ότι θα επιστρέψει και πάλι στην κλινική για να επισκεφτεί μία ακόμα φορά τον αγαπημένο της θείο.