ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Φωτογραφία για ΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Σήμερα, στις 9.30 π.μ.,  η παπαδιά κι ο εραστής της θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Η σύζυγος του θύματος, αναμένεται να επιμείνει στην υπερασπιστική της γραμμή ότι την απόλυτη ευθύνη έχει ο 41χρονος εραστής της. Και οι δύο κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Πάντως το νεότερο στοιχείο για την αδίστακτη παπαδιά είναι ότι πριν από τον 41χρονο νυν εραστή της και τον προγηγούμενο, επίσης κρατούμενο, που αρνήθηκε να εφαρμόσει το σχέδιο της, υπάρχει και τρίτη παράνομη σχέση. Κρατούμενος σε φυλακή κι αυτός, τον οποίο επίσης προσπάθησε να πείσει η παπαδιά να δολοφονήσει τον σύζυγό της!

Επίσης, άτομο με ειδικές ανάγκες(!) θεωρείται από την πολιτεία ο κατηγορούμενος για το φονικό του ιερέα στους Κρουνούς, Νίκος Παναγόπουλος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι. Κατά το ιατρικό πόρισμα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι του για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας.

Πάντως η αστυνομία αναμένεται με συμπληρωματική της έκθεση θα συμπεριλάβει και το πιο πάνω γεγονός στη δικογραφία.

Σήμερα εξάλλου θα γίνει στην Αθήνα η κηδεία του αδικοχαμένου παπα-Θανάση Αυγερόπουλου.

 
Newsroom
TheNewDailyMail