ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος - Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης. Εργασίες συντήρησης σε σχολικά συγκροτήματα και κοινόχρηστους χώρους


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας, στους αύλειους χώρους των σχολείων, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάστηκαν χθες, σε σχολικά συγκροτήματα στην Κατερίνη, την Περίσταση και την Καλλιθέα.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στον αύλειο χώρο του 1ου, του 3ου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου αντίστοιχα. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο 4ο Λύκειο.
Επιπλέον εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο της Περίστασης, στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Καλλιθέας αντίστοιχα.
Παράλληλα έγιναν εργασίες κοπής χόρτων σε κοινόχρηστο χώρο στην περιοχή της Παραλίας.
Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου
Με την ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδοστρώματος στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου συνεχίστηκαν χθες, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ.

Με την ασφαλτόστρωση στις παραπάνω οδούς έγινε αποκατάσταση τόσο των φυσικών φθορών του οδοστρώματος, όσο και των φθορών που προκλήθηκαν από εργασίες για την αντιμετώπιση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.
Στο Κέντρο Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων μπορούν να απευθύνονται οι δημότες καλώντας τον αριθμό 11123 για να αναφέρουν το πρόβλημα που έχουν εντοπίσει, και αφορά μικρές και μεγάλες βλάβες, που σχετίζονται με τις υποδομές της πόλης.