ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοσκόπηση της VPRC: 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ στο 12% η Χρυσή Αυγή!


Το 85% των πολιτών δηλώνει ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση
Νέα δημοσκόπηση της VPRC: 1ος ο ΣΥΡΙΖΑ στο 12% η Χρυσή Αυγή! Νέα δημοσκόπηση της VPRC που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, φέρνει πρώτο Κόμμα, στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωντο ΣΥΡΙΖΑ με 30%, δεύτερη τη ΝΔ με 28% και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή με 12%. 
Η ελεύθερη πτώση του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται που η δημοσκόπηση το φέρνει στο 7,5%, ενώ πτώση έχει και η Δημοκρατική Αριστερά που φτάνει στο 4%. 
Οι ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο 7% ενώ μικρή αύξηση παρουσιάζει το ΚΚΕ που φτάνει στο 6%.
Αναλυτικότερα, η εκτίμηση εκλογικής επιρροής των κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων το Σεπτέμβριο, καταγράφεται ως εξής:
ΝΔ 28%, ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, Χρυσή Αυγή 12%, ΔΗΜΑΡ 4%, ΚΚΕ 6%, Δημιουργία Ξανά 1%, ΛΑΟΣ 1,5%, Οικολόγοι Πράσινοι1,5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,5%, Κίνημα Δεν πληρώνω 0,5%, Πειρατές 0,5%.
Το 85% των πολιτών δηλώνει ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση και μόνο το 13% ότι έχει παραμείνει στάσιμη. Το 61% πιστεύει ότι τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει και το 14% ότι θα βελτιωθεί. Στη δημοσκόπηση καταγράφεται η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, το 76% των οποίων πιστεύουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση ενώ μόνο το 10% είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας