ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν Οφθαλμολογικές εξετάσεις 11 Οκτωβρίου


Ένας συνάνθρωπός μας τυφλώνεται κάθε 5 λεπτά και ένα παιδί κάθε λεπτό. Στη χώρας μας η αναλογία τυφλών είναι 22 ανά 100.000 κατοίκους, ενώ πάνω από...
30.000 άτομα άνω των 60 ετών, εμφανίζουν υγρή ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας μια από τις κυριότερες αιτίες που οδηγούν στη τύφλωση.

Στις 11 Οκτωβρίου γιορτάζουμε τη Παγκόσμια μέρα Όρασης , η οποία είναι αφιερωμένη στην πρόληψη της τύφλωσης. Η όραση είναι μια από τις πέντε πολύτιμες αισθήσεις μας . Οι επιστήμονες τονίζουν πως η μάχη με την τυφλότητα μπορεί να κερδηθεί με τη συχνή πρόληψη. 

Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Όρασης ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Grand Optical συμβάλουν στην έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων όρασης . Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις από τις 8 έως της 13 Οκτωβρίου και τα Grand Optical δωρεάν λέπτυνση φακών.


Μην περιμένετε να μειωθεί η όραση σας για να επισκεφθείτε τον γιατρό, κλείστε ραντεβού για δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι τηλεφωνώντας στο 210-6157228 ή στο Ιατρικό Ψυχικού τηλεφωνώντας στο 210-6974044. Επίσης πληροφορίες παρέχουν όλα τα καταστήματα της Grand Optical.