ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αποχωρεί από τη διοίκηση της ΕΛΜΕ Πιερίας ο Θ. Σιαμάγκας



Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές
Στις κάλπες προσέρχονται στις 7 Νοεμβρίου οι εκπαιδευτικοί όλης της χώρας, ώστε να αναδείξουν τα μέλη των νέων υπηρεσιακών συμβουλίων.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας Θόδωρος Σιαμάγκας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους του να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασίας, σημειώνοντας πως η θέση του αιρετού είναι σημαντική.

"Ο αιρετός είναι αυτός που αγωνίζεται και υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας", είπε.

Επίσης, στις 27 ή στις 29 Νοεμβρίου 2012 θα γίνουν εκλογές στην ΕΛΜΕ Πιερίας, στις οποίες, μετά από τρεις πετυχημένες θητείες, ο κ. Σιαμάγκας δεν θα είναι υποψήφιος, θεωρώντας πως θα πρέπει στη διοίκηση του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών να μπουν νέα πρόσωπα.

"Τους αγώνες θα πρέπει να τους κάνουμε με μεγάλη όρεξη και δυναμική", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη δική του θητεία στην προεδρεία της ΕΛΜΕ Πιερίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι επί θητείας του δεν έγινε καμία συγχώνευση ή κατάργηση σχολικών μονάδων, αντιθέτως μάλιστα ιδρύθηκαν δύο νέα λύκεια στην Κ. Μηλιά και τον Κορινό.


Πρόσθεσε ακόμη πως θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα για την εκπαίδευση, ενώ στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς τους συναδέλφους που θα αναλάβουν τα ηνία της ΕΛΜΕ.

"Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι το οποίο είχε τα λάθη του, τις στεναχώριες και τις πίκρες, αλλά ήταν ωραίο.

Θέλω να έρθουν νέοι συνάδελφοι και εμείς όπου μπορούμε θα τους βοηθήσουμε", ανέφερε ο κ. Σιαμάγκας.