ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ















Από τα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ για την τελική επιλογή ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, προέκυψε η επιλογή των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

Α.Απο το γραφείο των μάνατζερς της    SPORT EXPERTE επιλέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές:

1.ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ) 2.ΓΚΑΝΑΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), 3.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ), 4. ΠΕΤΣΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ),5. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), 6. ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΑΟΚ).
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί μέχρι τον Ιανουάριο, θα κληθούν  να μεταβούν στη  Γερμανία, όπου θα συζητήσουν του όρους για πιθανή μεταγραφή σε ομάδες που θα υποδείξει το γραφείο της sport experte.

Β. Για δοκιμαστικά και πιθανή μεταγραφή στην ομάδα της  ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ επιλέγησαν οι:

1.ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ), 2.ΚΑΚΚΟΣ ΓΙΩΡΓ (ΠΑΟΚ) 3.ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΒΑΣ(ΠΑΟΚ) 4.ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ (ΚΙΛΚΙΣ),5. ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΔΗΜ. (ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ)

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα αναχωρήσουν στις 17 Νοεμβρίου 2012 για το Φράιμπουργκ με έξοδα της ομάδος του Φράιμπουργκ, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο  Κώστα Μυστακίδη.
Σημείωση: Τα παιδιά που δεν επιλέχτηκαν σε αυτά τα δοκιμαστικά, γιατί κρίθηκε ότι ενώ έχουν πολύ καλή ποδοσφαιρική ποιότητα δεν είναι ακόμη έτοιμοι, θα παρακολουθούνται ανελλιπώς, και θα κριθούν στα επόμενα δοκιμαστικά που θα προγραμματίσει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τον υπεύθυνο σκάουτερ της     sport experte Κώστα Μυστακίδη και Ιωάννη Μυστακίδη προπονητή της Σχολής