ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Οι δημοσιογράφοι ψήφισαν ανανέωση - Ισχυρή Πιερική εκπροσώπηση στο νέο Επταμελές Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/21c2bb200311df32de2c750b3d42dc4d_L.jpg

Στην προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης ο Γιώργος Κουκουλιάτας, ενώ Γενικός
 Γραμματέας αναλαμβάνει ο Λευτέρης Μωυσιάδης. Οι εκλογείς τίμησαν με την
 ψήφο τους όλους τους Πιεριείς δημοσιογράφους που...

ήταν υποψήφιοι όχι μόνο για το ΔΣ αλλά και για την Πειθαρχική και Ελεγκτική Επιτροπή

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξαν οι εκλογές στην Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο 6, στα γραφεία της Ε.Σ.Ε.Τ. στην Αθήνα. Της εκλογικής αναμέτρησης, προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση με τον διοικητικό και διαχειριστικό απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η έγκριση από τα τακτικά μέλη της Ε.Σ.Ε.Τ.





Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται πλέον από τους: Γιώργο Κουκουλιάτα Πρόεδρο, Ιωάννη Σώκο Αντιπρόεδρο, Ελευθέριο Μωυσιάδη Γ. Γραμματέα, Γιώργο Ναστούλη Ταμία, Εύη Μιχωλού Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Βαγγέλη Ζαμαντζά μέλος και Τάνια Δούλαλα μέλος.
Τα νέα μέλη του τριμελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου (κατά σειρά ψήφων) είναι οι: Κατερίνα Τσαλού, Γεράσιμος Κοσμάτος και Γιάννης Χατζάρας.
Τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής (κατά σειρά ψήφων) είναι οι: Μαρία Βαλσαμίδου ο Γιώργος Αναστόπουλος και Γιώργος Παπούλιας.
Η απερχόμενη Πρόεδρος Νία Κομπορόζου ευχήθηκε στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή θητεία εκφράζοντας την ευχή να ευοδωθούν οι προσπάθειες για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.
Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Κουκουλιάτας ευχαρίστησε την κα Κομπορόζου για την προσφορά της στην Ένωση και υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα νέα μέλη της Διοίκησης θα εργαστούν συστηματικά και με αποφασιστικότητα γνώμονα την ανάδειξη και αναβάθμιση της Ε.Σ.Ε.Τ .(ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ)