ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΩΣ ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ


Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ...



Απίστευτη φαρσοκωμωδία και με τρόπο απροκάλυπτο παίζεται τις τελευταίες ώρες σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Το ματσάκι του Αριστερού μαϊντανου που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡ, καταφεύγει σε διαδικαστικές λαθροχειρίες προκριμένου να ανταποκριθεί στο ρόλο του εφιάλτη αξιοποιώντας στο έπακρο τις μεθοδολογίες της πολιτικής εξαπάτησης.

Τι επιδιώκουν λοιπόν αυτοί οι απίστευτοι πολιτικοί καραγκιόζηδες???...


Να έρθουν για ψήφιση στη βουλή τα εργασιακά ως ξεχωριστό άρθρο προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να υπερψηφίσουν το πακέτο της ντροπής καταψηφίζοντας ενδεχομένως τα εργασιακά, δηλαδή παραπέμποντας ουσιαστικά τον ρυπαρό ιαι αβανταδόρικο ρόλο τους σε μεταγενέστερο χρόνο.

Έτσι επιδιώκουν και την πίτα της κοινωνικής εξαπάτησης να τη διατηρήσουν ολόκληρη, και τον γκεσταπίτικο σκύλο να έχουν χορτάτο εξασφαλίζοντας του το πακέτο της απόλυτης υποταγής.

Πρακτικά λοιπόν επιβεβαιώνεται αυτό που κατ επανάληψη έχουμε τονίσει ότι στα πλαίσια της κατοχικής συγκυβέρνησης, αυτός ο επικίνδυνος θίασος αποτελεί τη συνιστώσα της ξεφτίλας.

Δείτε χαρακτηριστικά τι λέγαμε για τη ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ


Σύνφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, τα δεδομένα αλλάζουν από λεπτά σε λεπτό. Με τις επαφές Σαμαρά με τους υπουργούς να συνεχίζονται και εν αναμονή της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, φαίνεται ότι τα τρία κόμματα βρίσκονται σε ανοιχτή επαφή.
Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή μια λύση που φαίνεται να προτείνει η ΔΗΜΑΡ ώστε να ξεμπλοκάρει η ψήφιση των μέτρων.
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα πως εύχεται “να έρθουν τα εργασιακά στη Βουλή ως ξεχωριστό άρθρο και όχι ως ενιαίο νομοσχέδιο
Δηλαδή να δοθεί η ευκαιρία στη ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει τα υπόλοιπα μέτρα χωρίς να μπλοκάρει την ψηφοφορία. Όπως τόνισε μάλιστα ο κ. Λυκούδης “Θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση, αλλά ζητάμε και το σεβασμό στις δικές μας ευαισθησίες”. Λόγια που οδηγούν σε μια συμβιβαστική λύση.
Μια λύση που φαίνεται να συζητάει απ' την πλευρά της η κυβέρνηση.
Δεν θέλουμε να υπάρξει κυβερνητική κρίση” επισήμανε ο κ. Λυκούδης και απαντώντας στο “όσοι το τολμήσουν” του Αντώνη Σαμαρά ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Εμείς τολμήσαμε τα ατόλμητα. Δεν μπορεί κάποιος να πει ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν σκέφτεται το καλό της χώρας”
Φαίνεται έτσι να αναζητείται μια λύση που δεν θα φέρει σε δύσκολη θέση τη ΔΗΜΑΡ και 15 ώρες μετά το χθεσινό ναυάγιο, φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις προς τη μεριά της συνεννόησης.
Νωρίτερα άλλωστε και ο εκπρόσωπος του κόμματος ανέφερε πως οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα είναι συνεχείς και πως ως το τέλος της ημέρας θα υπάρχει κάποια εξέλιξη προς θετική κατεύθυνση.
Από αυτή την τηλεδιάσκεψη του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα θα κριθούν πολλά. Ανάλογα με την πορεία της θα κριθεί και το πότε θα γίνει η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εφόσον ο Γ. Στουρνάρας καταλήξει κάπου με τους δανειστές. Το κάπου ωστόσο για την ΔΗΜΑΡ δεν έχει αόριστη και γενική μορφή.


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2012/10/blog-post_8445.html#ixzz2AHx5pPyr