ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γνωστό μοντέλο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιλά από τη φυλακή!

Φωτογραφία για Γνωστό μοντέλο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιλά από τη φυλακή!
Όταν έκανε καριέρα μοντέλου, είχε αρχίσει να κατακτά τις πασαρέλες μία προς μία και η ζωή της διαγραφόταν υπέροχη, σαν παραμύθι. Η ίδια όμως περιγράφει τον εφιάλτη που ζει μέσα στη φυλακή αφού εκεί βρίσκεται τους τελευταίους 14 μήνες μιας και οι κατηγορίες που τη βαραίνουν είναι πολύ σοβαρές.

Χρήση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και απόπειρα ανθρωποκτονίας του πρώην συντρόφου της είναι ό,τι την βαραίνει και η ίδια δείχνει να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση αφού είναι έγκλειστη στις φυλακές της Θήβας ενώ πριν από μερικούς μήνες βρισκόταν στον Κορυδαλλό.

Η ίδια μιλώντας για τον Γολγοθά που όπως λέει περνάει, υποστήριξε ότι ένας άντρας από το Αφγανιστάν ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της, την έμπλεξε σε αυτή την περιπέτεια. «Ένα βράδυ είχα πάει στο σπίτι του πρώην μου και βγαίνοντας τον πήρα τηλέφωνο να δω που είναι (ο Αφγανός) γιατί με παρακολουθούσε και φοβόμουνα. Πριν το σηκώσει ακούω να λέει από πίσω ο πρώην μου «Πρόσεχε ένας τύπος με μαχαίρι». Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, γιατί ήμουν υπό την επήρεια χαπιών» υποστήριξε η ίδια στην εκπομπή «Μίλα».

Η ίδια υποστηρίζει ότι γνώρισε τον κόσμο των ναρκωτικών από τον ίδιο άντρα από το Αφγανιστάν ο οποίος της έδινε χάπια για να είναι ήρεμη. Η ίδια δεν έκρυψε πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ εκμυστηρεύτηκε πως ο αδελφός της είχε επίσης μπλέξει με τα ναρκωτικά.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του νεαρού μοντέλου.
VIDEO
Πηγή: gossiptv
xespao