ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: Να απολυθούν όσοι υπάλληλοι της Βουλής μπήκαν από το παράθυρο


kamenos bima voulis
Υπέρ της απόλυσης όλων εκείνων των υπαλλήλων της Βουλής που μπήκαν από το παράθυρο τάχθηκε με δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, ο οποίος προέτρεψε να μπει ακόμη και λουκέτο στο κανάλι της Βουλής αν χρειαστεί.
Ερωτώμενος από τον Ν.Χατζηνικολάου στον Real Fm, για τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσον αφορά την τροπολογία Στουρνάρα για τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής, ο κος Καμμένος τόνισε
«Δεν υπερασπίστηκα τους υπαλλήλους της Βουλής. Να μειώσουμε προνόμια του , να απολύσουμε όσους μπήκαν από το παράθυρο αλλά από τη Βουλή όχι με κατάργηση του αυτοδιοίκητου» και επανέλαβε «Να φύγουν όσοι μπήκαν από τα παράθυρο, να κλείσει το κανάλι της βουλής»
Σχολιάζοντας τη στάση των Ευρωπαίων αξιωματούχων αμέσως μετά την κρίσιμη ψηφοφορία του «Μνημονίου 3» σχετικά με την καθυστέρηση της δόσης στην Ελλάδα, ο κος Καμμένος δήλωσε πως « μόνη λύση είναι μια μονομερής διαγραφή του χρέους», ξεκαθαρίζοντας ότι δε μιλά για επιστροφή στη δραχμή.
«Δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ, χαρίζοντας τους» τόνισε!

Για τον κ.Καμμένο η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει, αφού η χώρα έχει ήδη κάνει, όπως ο ίδιος είπε, στάση πληρωμών προς τους εσωτερικούς πιστωτές και δεύτερον «έχει κάνει το PSI δηλαδή μονομερής διαγραφή του χρέους προς τα δικά της παιδιά».
«Όσο παραχωρούμε εγγυήσεις στους πιστωτές μας, τόσο πιο δυνατοί γίνονται και τόσο πιο αδύναμοι γινόμαστε εμείς» εκτίμησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προτρέποντας την πολιτική ηγεσία του τόπου να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας.