ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
                                                                                                                                  
28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                         
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr                  
Τηλ.: 2351 –351208           
Fax:  2351 - 351207                                                 Κατερίνη,  27-12-2012,     Δεκεμβρίου 2012



ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


Με την ευκαιρία της έλευσης του Καινούριου Χρόνου θέλω να εκφράσω σε όλους τους συμπολίτες μου, τους απόδημους συμπατριώτες μου αλλά και τους ομογενείς μας, τις ειλικρινείς μου ευχές για υγεία και ευημερία.

Εύχομαι το Νέο Έτος να αποτελέσει για τον καθένα σας απαρχή για νέες επιτυχίες και να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Ειδικότερα για την πατρίδα μας το 2013 να είναι ένα έτος αναγέννησης της ελπίδας, της αγάπης, της  προσφοράς, της στήριξης και της αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, αλλά και συνεχούς προσπάθειας και αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.

Με συλλογικότητα και ενότητα πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών, να σταθούμε όρθιοι και να δώσουμε από κοινού λύσεις στα προβλήματα.

Είμαι αισιόδοξη ότι τον καινούριο χρόνο θα μπορέσει και η πατρίδα μας να ξεπεράσει τα πρόσκαιρα προβλήματά της και να ατενίσει με ελπίδα το μέλλον.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για τον τόπο μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ευτυχία, δημιουργία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας. Ας γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό τις φετινές γιορτές μπαίνοντας στο βαθύτερο νόημά τους, εκείνο της αγάπης και της προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Επιδίωξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι οι γιορτινές αυτές μέρες να  αποτελέσουν μια ακόμη αφορμή να συνειδητοποιήσουμε, φορείς και πολίτες, ότι μόνο μέσα από το διάλογο, την ενότητα και τη συνεργασία μπορούμε να θέσουμε γερά θεμέλια για τη νέα γενιά και την ανάπτυξή της Πιερίας μας.

Φέτος η αλληλεγγύη ας είναι η κορυφαία  μας επιλογή!

Καλή Χρονιά σε όλους!


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

        Σοφία Μαυρίδου