ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0 Επιβλητική νίκη


Συνέχεια στα τελευταία θετικά του αποτελέσματα στη Football League έδωσε ο Πιερικός που επιβλήθηκε άνετα για τη 18η αγωνιστική στην έδρα του με 4-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών των πολλών προβλημάτων.
Η ομάδα της Κατερίνης πήρε βαθμολογική ανάσα και πλέον με 21 πόντους ξεπέρασε κατά έναν βαθμό την αντίπαλό της. Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό με αυτογκόλ του Χατζόγλου, το οποίο έφερε απογοήτευση στους φιλοξενούμενους. 
Οι τελευταίοι βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά δύο τερμάτων μέσα σε τρία λεπτά όταν στο 17’ ο Ντάνι έκανε με σουτ το 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα τεσσάρων λεπτών ολοκλήρωσαν το θρίαμβό τους με τον Μανίκα να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 53’ και το 57’.
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Αποστολίδης (75' λ.τ Νίκου), Ντάνι, Μπελόσεβιτς (37' λ.τ Λαζαρίδης), Ελευθεριάδης, Μανίκας (60' Κόιτς), Καραγκούνης, Φαμπίνιο, Ίτσιος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γιάννης Τζιφόπουλος): Λαμπάκης, Χατζόγλου, Σκέμπης, Χαρμάνας (67' Κυριακίδης), Καρακάσογλου, Σπαθάρας, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Γιόγιος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος.