ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πώς είπατε; Μας σώσατε;



Και μέσα στην οικονομική -σταθερότητα-, μέσα στην ευλογία της παραμονής μας στην σιδηρά και ασφαλή ΕΕ, μέσα στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος που μάλλον είναι επιλεκτικά ορατό από κάποιους, μέσα στην Ελλάδα που βασανίζει, σκοτώνει, διώχνει, ανέχεται, εξευτελίζεται και εξευτελίζει, υπάρχουν τέτοιες καθημερινές ιστορίες που για κάποια τσογλάνια είναι νούμερα και στατιστικές, αλλά ουσιαστικά δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν Άνθρωπο, μια Ψυχή, μια Οικογένεια, ένα μάτσο χαμένα και ποδοπατημένα όνειρα από ένα κράτος που πρόδωσε όσους τόλμησαν να πιστέψουν ότι τους έλεγε την αλήθεια, ένα κράτος που επέτρεψε να το διοικούν και να το εκπροσωπούν αυτοί που ΤΕΛΙΚΑ του άξιζαν.

Τουλάχιστον, ο παρακάτω συμπολίτης μας δεν αυτοκτόνησε.
Στην χειρότερη , πεινάει και κρυώνει.
Στην καλύτερη, με τα τελευταία του λεφτά έχει βγάλει ήδη ένα εισητήριο και πετάει προς άγνωστο προοορισμό, μην θέλοντας να ξανακοιτάξει ποτέ του πίσω.

Συγχαρητήρια, κύριοι και κυρίες της εξουσίας, τα καταφέρατε.

Διαβάστε ένα από τα εκατομμύρια πανομοιότυπα μέιλς που πηγαινοέρχονται στις τράπεζες και στα οποία οι Έλληνες σχεδόν -παρακαλάνε- να τους κατασχέσουν την ακίνητη περιουσία τους για να απαλλαγούν από τον βραχνά.

Διαβάστε το, όσο θα προσπαθείτε να -σώσετε- την χώρα, να….μειώσετε το ΦΠΑ στην εστίαση, να μειώσετε το αφορολόγητο στην ακίνητη περιουσία, όσο θα προσπαθείτε να λοβοτομήσετε ΚΙ ΑΛΛΟ έναν περήφανο λαό, όσο θα προσπαθείτε ΚΙ ΑΛΛΟ να τον πείσετε ότι αυτός έφταιγε, όσο θα προσπαθείτε ΚΙ ΑΛΛΟ να τον διχάσετε.

Αν και το τελευταίο… μάλλον το καταφέρατε με περισσή επιτυχία.

Συγχαρητήρια και χαιρετίσματα… στην εξουσία.

Ένας Έλληνας της διπλανής πόρτας.

Προτιμώ να μην σας ενοχλήσω τηλεφωνικά, γιατί γνωρίζω ότι είστε πολύ απασχολημένος στο πόστο που βρίσκεστε.

Θέλω να σας ενημερώσω, ότι δυστυχώς, έκλεισα οριστικά την επιχείρησή μου και κατά συνέπεια βρίσκομαι σε απόλυτη δυσχέρεια ως προς την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου που προσφάτως ρυθμίσαμε.

Φυσικά, προσπαθώ να πουλήσω το ακίνητο και να ξεπληρώσω οριστικά το χρέος μου στην τράπεζα.

Όπως όμως γνωρίζετε, η κατάσταση στην αγορά είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν μπορώ να ξέρω πότε θα καταφέρω να το εκποιήσω.

Ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, και αν έχω κάποιο χρονικό διάστημα από την τράπεζα να ελιχθώ, μέχρι, αν ή όταν, προχωρήσει σε κατάσχεση.

Αντιλαμβάνεστε ότι εξαιτίας της υπερφορολόγησης στα ακίνητα, εάν δεν καταφέρω να το πουλήσω, δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση να προσπαθήσω να το -σώσω- .

Παρακαλώ ενημερώστε με, είτε με μέιλ , είτε τηλεφωνικά, όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο, για το τι χρειάζεστε από εμένα, προκειμένου να κερδίσουμε λίγο χρόνο μέχρι να επιτύχω μία πώληση.

Σας ευχαριστώ.