ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Συζήτηση για την αξιολόγηση προσωπικού στη Συνέλευση ΔΕΕ



Αγαπητοί φίλοι,
 
σε συνέχεια της επιστολής του προέδρου και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 3 παρ. 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του ΔΕΕ,
 
συγκαλούμε τη Συνέλευση των Μελών για την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, στο Εντευκτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 48, κτίριο Κωστή Παλαμά) και ώρα 19.00μμ. Κατά τη Συνέλευση θα συζητηθούν ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης του ΔΕΕ. Για τη επίβλεψη των εκλογών θα εκλεγεί και 4μελής εφορευτική επιτροπή.
 
Μετά τη Συνέλευση (20.00μμ) θα ακολουθήσει εκδήλωση-συζήτηση για το κρίσιμο θέμα της επικείμενης αξιολόγησης του προσωπικού της Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία θα λάβουν μέρος αφενός ο καθηγητής Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Μπουραντάς ("διοικητικοί-οργανωτικοί όροι αξιολόγησης) και αφετέρου ο συνταγματολόγος κ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου ("συνταγματικοί-νομικοί όροι αξιολόγησης").
Αμέσως μετά (9.30μμ) θα ακολουθήσει κοπή της πίτας μας και δεξίωση στον οικείο χώρο του Εντευκτηρίου.    
 
Παρακαλούμε όλα τα μέλη να φροντίσουν, αφενός να προγραμματίσουν την παρουσία τους και αφετέρου να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους εκκρεμότητες (καταβολή της συνδρομής τουλάχιστον ενός έτους), προκειμένου να μπορούν να λάβουν ενεργό μέρος στη διαδικασία. Η συμμετοχή στην εκδήλωση κοστίζει 10ευρώ (για μέλη και μη).
 
Το ΔΣ