ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μοσχοχωρίου εκδήλωση με θέμα .....Διατροφικές συμβουλές για τους μαθητές


Παράλληλα τιμήθηκαν και οι δωρητές του Συλλόγου
Ο νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου του Μοσχοχωρίου, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο εκδήλωση στο χώρο του σχολείου, κατά την οποία παρουσιάστηκαν διατροφικές συμβουλές για τους μαθητές από τη διατροφολόγο Έλενα Τσακίρογλου.
Στη συνέχεια, τιμήθηκαν από το σύλλογο και τους παραβρισκόμενους γονείς οι τρεις δωρητές του συλλόγου, ο δικηγόρος Γιώργος Παπαδημητρίου, η φιλόλογος Δάφνη Πέλλα και ο καθηγητής αγγλικής γλώσσας Δημήτριος Χαρίσης.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του συλλόγου Γιώργος Παπαδημητρίου προσέφερε σε κάθε μαθητή από ένα βιβλίο με το Σύνταγμα της Ελλάδος και τη Σύμβαση των δικαιωμάτων του παιδιού, η φιλόλογος Δάφνη Πέλλα θα παραδίδει από τη νέα σχολική χρονιά δωρεάν μαθήματα φιλολογίας σε όσους από τους μαθητές του σχολείου το έχουν ανάγκη και ο Δημήτριος Χαρίσης μαθήματα αγγλικής γλώσσας αντίστοιχα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του σχολείου, ο ιερέας του χωριού και ο πρόεδρος της κοινότητας, η Ελένη Χαρίση, διευθύντρια του ομώνυμου φροντιστηρίου ξένων γλωσσών, καθώς και η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου μας κ. Κακαμούκα.
Από αριστερά, Δημήτριος Χαρίσης, Δάφνη Πέλλα, Ελένη Χαρίση, Γιώργος Παπαδημητρίου και Έλενα Τσακίρογλου