Αν ακολουθείτε μία ισορροπημένη διατροφή και προσέχετε τη σιλουέτα σας, τότε σίγουρα θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη συνταγή για ένα μυρωδάτο ταμπουλέ.
Ένα εύκολο και νηστίσιμο γεύμα, ό,τι πρέπει για τις βραδινές σας λιγούρες!
Υλικά:
250 γραμμάρια πλιγούρι βρασμένο
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
χυμό 4 λεμονιών
2/3 φλιτζάνια χλιαρό νερό
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Αρχικά, βάλτε το πλιγούρι σε ένα μπολ και προσθέστε το νερό και το χυμό των λεμονιών. Ανακατέψτε και αφήστε το να φουσκώσει για 30 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια, προσθέστε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και το δυόσμο και ανακατέψτε καλά.
Τέλος, περιχύστε στο μείγμα τις 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, χτυπημένες μαζί με μία πρέζα αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ένα εύκολο και νηστίσιμο γεύμα, ό,τι πρέπει για τις βραδινές σας λιγούρες!
Υλικά:
250 γραμμάρια πλιγούρι βρασμένο
4 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
4 μικρά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
χυμό 4 λεμονιών
2/3 φλιτζάνια χλιαρό νερό
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Αρχικά, βάλτε το πλιγούρι σε ένα μπολ και προσθέστε το νερό και το χυμό των λεμονιών. Ανακατέψτε και αφήστε το να φουσκώσει για 30 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια, προσθέστε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και το δυόσμο και ανακατέψτε καλά.
Τέλος, περιχύστε στο μείγμα τις 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, χτυπημένες μαζί με μία πρέζα αλάτι και άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.