ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ισπανίδα πολιτικός σε καυτή φωτογράφηση ...Μετά τη διαρροή ροζ βίντεο για τον άντρα της...

Φωτό


Το βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν γυμνή να ικανοποιείται μόνη της σε ένα κρεβάτι, έκανε το γύρο του Διαδικτύου!

Ο λόγος για την Ισπανίδα πρώην δημοτική σύμβουλο και μητέρα δύο παιδιών, Olvido Hormigos Carpio που είδε την πολιτική της καριέρα να καταστρέφεται από τη μια μέρα στην άλλη, μετά τη διαρροή στο Διαδίκτυο ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Τρεις, λοιπόν, μόλις μήνες μετά την αναγκαστική παραίτησή της εξαιτίας της διαρροής του εν λόγω βίντεο, η Olvidio βγάζει τα ρούχα της για χάρη του περιοδικού Ιnterviu.

Φορώντας μόνο ένα διάφανο ροζ εσώρουχο και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, η Olvidio ποζάρει όλο νόημα στο εξώφυλλο του περιοδικού και «κλείνει» τα στόματα, δηλώνοντας πως με το σώμα της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει εκείνη.

Ο Γολγοθάς της 42χρονης πρώην δημοτικού συμβούλου ξεκίνησε στις 8 Αυγούστου, όταν το βίντεο που είχε τραβήξει η ίδια με το κινητό τηλέφωνό της και προοριζόταν για τον σύζυγό της άρχισε να κυκλοφορεί μέσω της υπηρεσίας μηνυμάτων Whatsapp. Όπως υποστηρίζει, δεν ξέρει πώς κλάπηκε το βίντεο που την εμφανίζει σε πράξεις αυτοϊκανοποίησης και ποιος το ανάρτησε στο Ίντερνετ όπου το είδαν χιλιάδες άνθρωποι.

Tώρα, λέγοντας πως έχει καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της λέει πως το μόνο που θέλει είναι το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη δημοσίευση των εικόνων να πληρώσει γι 'αυτό.

«Για μήνες έλεγαν ότι θα έκανα μια τέτοια φωτογράφηση. Τώρα τους δικαιώνω και έπειτα από τόσους μήνες μπορώ να γελάω με το βίντεο», καταλήγει στη συνέντευξή της.
Φωτό