ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ύποπτο και το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός!




Μέσα σε δύο εβδομάδες «έσκασε» νέο ύποπτο ματς στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά το Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής (4-3), φαίνεται πως υπήρξε χειραγώγηση και στο Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός (3-1), το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα από την Ένωση.

Η UEFA διαβίβασε χθες τον φάκελο στην ΕΠΟ και αυτή με τη σειρά της τον έστειλε σήμερα προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή.
Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 15 Μαϊου με την ομάδα των Γιαννιτσών να κερδίζει με 3-1 και να «καθαρίζει» σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση παραμονή.
Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 7' με τον Σπαθάρα και ισοφαρίστηκαν στο 27' από τον Καρακατσάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με τα γκολ των Σκαθαρούδης (57') και Άρτσε (86'), ενώ λίγο πριν το φινάλε (88') ο Πιερικός είχε δοκάρι με τον Ανδριόπουλο.
Η ανακοίνωση: «Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013.
Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος».