ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ενεργοποιήστε το μεταβολισμό σας μόλις ξυπνήσετε


Tips για να κάψετε πιο εύκολα τις θερμίδες της ημέρας σας.
Ο μεταβολισμός παίζει το σημαντικότερο ρόλο στο κάψιμο των θερμίδων. Δεν λειτουργεί το ίδιο στον κάθε άνθρωπο. Σίγουρα όλοι έχετε αναρωτηθεί γιατί κάποιοι γνωστοί σας παραμένουν αδύνατοι ενώ τρώνε περισσότερο από εσάς. Όλα είναι θέμα μεταβολισμού. Ωστόσο με μία σωστή διατροφή, μερικά tips και φυσικά με τη γυμναστική μπορείτε να αλλάξετε το μεταβολισμό σας πολύ εύκολα.

Δείτε παρακάτω ορισμένα tips που θα σας κάνουν καλό:

Πρωινή γυμναστική: Όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει να προσπαθήσετε. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι στην πρωινή γυμναστική καίτε τις διπλάσιες θερμίδες από οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

Προσθέστε μικρές ασκήσεις γυμναστικής μέσα στην ημέρα σας: Φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να κουβαλάτε μαζί σας τα βαράκια σας. Απλά αλλάξτε κάποιες συνήθειές σας και μετατρέψτε τις σε ασκήσεις γυμναστικής. Ανεβείτε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ, παρκάρετε μακριά έτσι ώστε να περπατήσετε, βγείτε για τρέξιμο όταν έχετε μισή ώρα ελεύθερη στο χρόνο σας.

Μην αμελείτε το πρωινό σας: Είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γεμίστε με ενέργεια το σώμα σας έτσι ώστε να μπορέσει ο οργανισμός σας να κάνει τις σωστές καύσεις.

Μην αμελείτε τους μύες σας: Η γυμναστική σας πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα λεπτά άσκησης των μυών σας. Μην αμελείτε κανένα μέρος του σώματός σας.

Τα snacks είναι απαραίτητα: Δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ το στομάχι σας άδειο. Τα snacks, ενδιάμεσα από τα κυρίως γεύματα είναι απαραίτητα. Δίνουν στον οργανισμό την ενέργεια που αναζητά και σταματούν την πείνα σας.
jenny.gr