ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

H γυναίκα του 40χρονου παιδεραστή που είχε ασελγήσει σε 21 ανήλικα κορίτσια ξεσπά

128 300x191 H γυναίκα του 40χρονου παιδεραστή που είχε ασελγήσει σε 21 ανήλικα κορίτσια ξεσπάΣοκαρισμένη είναι η γυναίκα του 40χρονου Έλληνα που συνελήφθη στα Πετράλωνα καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8-14 ετών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση, ο δράστης εντόπιζε τα θύματά του, όταν έφευγαν από το σχολείο τους και τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας τους.
Προσποιούμενος τον αστυνομικό που διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο τους, τα οδηγούσε σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
«Το Σάββατο ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν γνώριζα τίποτα για τη δράση του και όταν ενημερώθηκα σοκαρίστηκα» είπε η σύζυγος του 40χρονου και πρόσθεσε «Έχουμε ένα παιδί μαζί. Δεν γνώριζε τίποτα, τώρα όμως ναι. Και έχει σοκαριστεί».
Σε ερώτηση για αν πιστεύει ότι ο σύζυγός της έχει κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται, απαντά «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο πια. Δε θέλω να πιστεύω τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο . Για εμένα τελείωσε. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια.»
Βέβαια η σύζυγός του ήξερε ότι ο 40χρονος τη δεκαετία 1995 – 2005 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί δύο φορές για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Παρ’ ολ’ αυτά φαίνεται πως τον είχε πιστέψει. «Μου έλεγε ότι είναι αθώος και ότι τον είχαν μπλέξει» τονίζει.
Πηγή: εκπομπή Μίλα-star