ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Vin Diesel: ”Θέλω να γυρίσουμε το Fast & Furious 7 στην Ελλάδα!”…Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού;

2LGAbPO 300x200 Vin Diesel: ”Θέλω να γυρίσουμε το Fast & Furious 7 στην Ελλάδα!”...Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού;Τις προηγούμενες ημέρες οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου του κινηματογράφου βρέθηκαν στο Λονδίνο, εκεί όπου έγινε η avant premiere της ταινίας Fast & Furious 6. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο γνωστός Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος συνάντησε τον Vin Diesel, με τον Αμερικάνο να δηλώνει πως θα ήθελε να γυριστούν μερικές σκηνές του Fast & Furious 7 στην Ελλάδα. Ο superstar του Hollywood ανέφερε:
Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες.
Ξέρεις, όμως, περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς… Δηλαδή πρέπει η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το προηγούμενο Fast &a Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο, τώρα στο Λονδίνο στα πιο κεντρικά σημεία και πραγματικά οι Άγγλοι το ήθελαν πολύ.
Μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ θα γυριστούν στο Τόκιο. Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ λοιπόν… Αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού… Είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό Fast & Furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!
Ο Vin Diesel είπε μάλιστα on camera στα ελληνικά: ” Ελλάδα σ’ αγαπώ!”. Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού; Αν γίνει πραγματικότητα και μερικές σκηνές του επόμενου F&F γυριστούν στην Ελλάδα, θα είναι πραγματικά διαφήμιση τεραστίων διαστάσεων!
MTV Greece