ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Οι πιο hot τάσεις του καλοκαιριού 2013


Όπως και να το κάνουμε η μόδα είναι σημαντική για μας τις γυναίκες. Αυτό το καλοκαίρι η μόδα θα είναι σύμμαχός μας χωρίς δύσκολα ρούχα και άβολους συνδυασμούς. Τέσσερα είναι τα πιο hot trend του καλοκαιριού και σίγουρα μπορείς και εσύ... πανεύκολα να είσαι in εντάσσοντάς τα στο στυλ σου.

1. Το κλασικό τζινάκι

Αυτό δεν θα χρειαστεί καν να προσπαθήσεις και ιδιαίτερα να το εντάξεις στην καθημερινή σου ενδυμασία. Όλες φοράμε ένα τζιν και έχουμε καμιά δεκαριά στην ντουλάπα μας. Ξέθαψε ότι τζιν έχεις και δεν έχεις γιατί είναι in fashion baby! Θα μου πεις και πότε έφυγαν τα τζιν από τη μόδα;

2. Βερμούδα ftw


Άλλο κλασικό trend του καλοκαιριού είναι η βερμούδα, που φέτος κάνει αρκετά δυναμικό come back φορεμένη με φαρδιά πουκάμισα και σε διάφορα σχέδια. Είναι κάτι βολικό που όλες έχουμε αλλά σίγουρα θα πρέπει να τσεκάρουμε και τα νέα σχέδια που υπάρχουν στην αγορά γιατί σίγουρα κάτι θα μας γυαλίσει.

3. Στρατιωτικό style! Παρουσιάσου!

Το military στυλ είναι και πάλι εδώ και επειδή όλες έχουμε στρατιωτικά αξεσουάρ, μπλουζάκια, ρούχα κτλ καλό θα είναι να τα χρησιμοποιήσουμε φέτος το καλοκαίρι γιατί είναι must!

4. Λευκό ή διαφανές πουκάμισο

Είναι διαχρονικό όσο και αν κάποιες δεν το προτιμούν. Είναι απλό, ευκολοφόρετο και άκρως κολακευτικό. Ειδικά το see through style είναι αρκετά γοητευτικό αν το συνδυάσεις αναλόγως. Θηλυκό στυλάτο και κλασάτο! Τι άλλο να ζητήσεις από ένα ρούχο;