ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έκπτωτος ο εξουσιαστής Σαμαράς


 
   Η λιτότητα και ο αυταρχισμός δαμασίφρονα πρωθυπουργίσκε δεν περνάνε. Το ποτήρι ξεχείλισε.
   Η αντι-δημοκρατική  πράξη σου της φίμωσης της ενημέρωσης με πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της πολιτικής σου καριέρας. Ήταν μια παράφρονη αιματηρή χειρουργική επέμβαση.
   Μπράβο σου διχασμένη προσωπικότητα  Σαμαρά, το  ΄93 ήσουν χελιδόνι  της  Πολιτικής  Άνοιξης και τώρα έγινες  μαυροκόρακας της  συμφοράς και της  σκοταδίνης του Ελληνικού λαού, που θέλεις να γίνει Κινέζος.
   Μπράβο σου γιατί απελευθέρωσες τους δημοσιογράφους από τα δεσμά της εξουσίας σου και αφύπνησες την κοινωνική  συνείδησή μας, διασαλευτή της ομαλότητας.
   Έπεσες, αυτοχειριάστηκες πολιτικά, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Η 11η  Ιουνίου 2013 είναι η αρχή του επικείμενου τέλους σου.
   Η παλλαϊκή αντίδραση και αντίσταση καθώς και η διεθνής κατακραυγή, όπως και η διαμαρτυρία των απανταχού Ελλήνων αποτελούν ισχυρό κόλαφο για το πρόσωπό σου.
   Εκτιμώ ότι ο φοβικός κρυφτούλης  Κουβέλης σε συγχορδία και συγχρονισμό με το  Βενιζέλο, τον αντιπολιτευόμενο εταίρο της συμπολίτευσης  θα τραβήξουν το χαλί από τα πόδια σου γιατί ξεπέρασες τις κόκκινες γραμμές  κατ΄ επανάληψη υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα. Φτάνει πιά.
  Αυτοκράτορα Σαμαρά δεν είσαι Μέγας Αλέξανδρος, κατάρρευσες ! Κοντά  στο κακό που έκανες ωφέλησες το λαό με την επίσπευση της πτώσης σου !
   Ανεπίδεκτε πολιτικέ  δεν έμαθες τόσα χρόνια στα έδρανα της βουλής και του στίβου το μάθημα σου !
   Δεν κατάλαβες τίποτα από το πάθημα του συμφοιτητή σου και προκατόχου σου Γ. Παπανδρέου !
   Αρχηγίσκε της  πάλαι ποτέ  ΠΟΛ.ΑΝ  γιατί έτσι κατάντησες τη Ν.Δ σήμερα, θα καθαιρεθείς και από το αξίωμα σου από τη λαϊκή βάση της παράταξης στις επερχόμενες  εσωκομματικές  εκλογές΄  το Νοέμβριο του 2009  μαζί με το συμπαίκτη σου, τον ατσαλάκωτο Αβραμόπουλο, υφάρπαξες την αρχηγία της τότε εύρωστης Ν.Δ από την άσπονδη αντίπαλό σου Μπακογιάννη, τώρα που τη χρεοκόπησες, όπως τη χώρα, έρχεται η θεία νέμεση του λαού. Καλό τέλος μωροφιλόδοξε, αριβίστα, μαύρε Σαμαρά της πάλαι - ποτέ  ΄΄ Άνοιξης΄΄  του Ελύτη, της επανάστασης και της υπέρβασης !
Κατερίνη  19.06.2013
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας