ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ Οι ναζιστές της ‘Χρυσής Αυγής’ είναι μαντρόσκυλα των καπιταλιστών.



Οι “αντισυστημικοί” που υπηρετούν το σύστημα και διαχωρίζουν τους εργάτες με βάση το χρώμα τους, για να τους διασπάσουν απέναντι στην εργοδοσία, να τρώγονται μεταξύ τους, να χρεώνει ο ένας το φταίξιμο στον άλλο. Εκμεταλλεύονται το πρόβλημα της ανεργίας γιο να τσακίσουν τα εργατικά δικαιώματα και για να καλλιεργήσουν το ρατσισμό ανάμεσα στους εργάτες. Για την ανεργία και για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που κλείσανε δε φταίνε οι αλλόχρωμοι. Την ανεργία τη δημιουργεί η πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Τους συμφέρει για να σώσουν τα κέρδη τους και για να εκβιάζουν τους εργαζόμενους που ακόμα δουλεύουν. Τους χρησιμεύει ώστε αυτοί που δουλεύουν να δουλεύουν περισσότερο και με χειρότερους όρους και από την άλλη να υπάρχει μία έτοιμη στρατιά ανέργων που θα δεχτούν να δουλέψουν σον σκλάβοι. Σε τελική ανάλυση, ενώ ο καπιταλιστής τα παίρνει και από τον Έλληνα και υπό τον ξένο εργάτη, η Χ.Α τους βάζει να τσακώνονται μεταξύ τους για να μην καταλάβουν ότι αυτός είναι που τους κλέβει τον ιδρώτα και τους πετάει στην ανεργία όποτε τον βολέψει.
Με την ίδρυση του δουλεμπορικού γραφείου η “Χρυσή Αυγή” αναλαμβάνει το ρόλο του ντίλερ των επιχειρηματιών, που αναζητούν φτηνό εργατικά χέρια με εξευτελιστικά μεροκάματα (18 ευρώ), χωρίς δικαιώματα. Πρόσφατο παράδειγμα η ίδρυση «γραφείου ευρέσεως εργασίας» στην Πάτρα, όπου αξίωνε να βρίσκει δουλειά μόνο σε Έλληνες με μεροκάματα 18 ευρώ και χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Η συγκράτηση αυτού του παραμάγαζου βέβαια έχει και άλλη πλευρά. Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει, μέσω τέτοιων και άλλων δράσεων, τη δημιουργία πελατειακών σχέσεων. Αλήθεια, τι διαφορετικό κάνουν τόσα χρόνια τα κόμματα της “φαυλοκρατίας” και της ‘διαφθοράς”, όπως τα ονομάζει η ¨Χρυσή Αυγή¨, που για να αρπάξουν την ψήφο των απελπισμένων, τάζουν “αποκατάσταση” με 2μηνες-3μήνες συμβάσεις; Σε όλα τα παραπάνω η συγκυβέρνηση συνηγορεί.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής: ‘ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ··
ΛΕΝΕ 1:
ότι παλεύουν αγαπάνε την πατρίδα και νοιάζονται για τον ελληνικό λαό.
ΚΑΝΟΥΝ 1:
Ο βουλευτής τους  Η. Παναγιώταρος στην Βουλή δήλωσε ότι στηρίζει νόμο για την πώληση ελληνικών νησιών σε ιδιώτες.
ΛΕΝΕ 2:
Ότι νοιάζονται για τα προβλήματα και την φτώχεια του ελληνικού λαού και θέλουν να πάρουν μέτρα απέναντι τους.
ΚΑΝΟΥΝ 2:
Καταψήφισαν στην βουλή το νόμο που πρότεινε το ΚΚΕ για την λήψη μέτρων ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας από την υπερχρέωση σε τράπεζες.
ΛΕΝΕ 3:
Ότι είναι ενάντια στο μνημόνιο και στα αντιλαϊκά μέτρα.
ΚΑΝΟΥΝ 3:
Καταψήφισαν σιη βουλή μαζί με την συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-·ΔΗΜΑΡ) την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση του μνημονίου.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΥΣ
Καταδίκασε την δράση της «Χρυσής Αυγής» Είναι μια ναζιστική·-εγκληματική οργάνωση που θέλει εσένα και τους γονείς σου σκλάβους των αφεντικών. Το μίσος τους για τους εργάτες το αποδεικνύει η ιστορία, αλλά και η δράση τους στο σήμερα. Ως ιδεολογικοί απόγονοι του Χίτλερ, πήγαιναν-πηγαίνουν- και θα πηγαίνουν πάντα κόντρα στα συμφέροντα του εργάτη και για να εφαρμόσουν τις εντολές από τους καπιταλιστές, δε δίστασαν μπροστά σε κανένα έγκλημα! Μην ψαρώνεις στην ανοιχτή κοροϊδία, όταν μοίραζαν μακαρόνια για να σου κλείσουν το στόμα! Απομόνωσε τους στο σχολείο, στην δουλειά, στην γειτονιά σου. Αποκάλυψε τον ρόλο τους. Οργάνωσε την πάλη σου. Έτσι αντιμετωπίζεται η δράση αυτού του μορφώματος.