ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Την Δευτέρα (22 Ιουλίου) και ώρα 18.30 η πρώτη συγκέντρωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Με ανανεωμένο ρόστερ, με 9 νέους  ποδοσφαιριστές, ξεκινάει φιλόδοξα τη χρονιά του ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου. Ο προπονητής της ομάδος Κώστας Μυστακίδης, ο γυμναστής Διονύσης Οικονόμου έχουν ετοιμάσει ένα κατάλληλο και επιστημονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, προσαρμοσμένο στις μικρές ηλικίες των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην αντρική ομάδα, ώστε αυτοί να είναι πανέτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα.Φιλοδοξία της ομάδας είναι να δοθούν τα εφόδια στους ποδοσφαιριστές να ανέβουν αγωνιστικά και να μεταγραφούν σε μεγάλες ομάδες. Πιστοί στη φιλοσοφία να αγωνίζονται  μικρά παιδιά, φέτος προγραμματίζεται και η άνοδος κατηγορίας ώς φυσική επιλογή, αφού με τον πρωταθλητισμό επιτυγχάνεται ο σκοπός να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές το πνεύμα του νικητή και του πρωταθλητή, κάτι που θα τους κάνει καλύτερους.
Και φέτος φιλοδοξία της ομάδος είναι να αναδειχτούν ταλέντα, που θα συνεχίσουν ψηλότερα.
Την πρώτη χρονιά, έφυγαν για τον Πιερικό,ο Τόσκας, ο Καλαιτζής, ο Ν.Τσοποζίδης.
Φέτος θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε υψηλότερο επίπεδο, Ο Κώστας Χατζηδίμπας που μεταγράφηκε ήδη στον ΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Γκανάβας που βρίσκεται σε συνομιλίες με ομάδες ακόμη και σούπερ λίγκ, ο Παναγιωτίδης και Μαχαιρίδης που μεταγράφονται στον Πιερικό.

- Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και οι προπονητές της ομάδος:
Καλούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδος την Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 18.30  να βρίσκονται στο γήπεδο για την έναρξη της χρονιάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ
Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ και οι προπονητές της ομάδος με την πεποίθηση ότι προσέφεραν τα μέγιστα και δυνατά στους ποδοσφαιριστές  που φέτος αποχωρούν απο την ομάδα για να ξεκινήσει ο δύσκολος δρόμος της επαγγελματικής τους καριέρας, τους ευχαριστούνγια όσα προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχονται υγεία, καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχία στους στόχους τους, με την ευχή και ελπίδα, σύντομα  κάποια από αυτά τα παιδιά, να κάνουν επαγγελματική καριέρα σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του Εξωτερικού.