απο την Kικη Eμμανουηλιδου
2 φακελάκια ζελέ κεράσι
6 φράουλες σε φέτες
1 ροδάκινο σε φέτες
1 αχλάδι σε φέτες
1 πορτοκάλι σε φέτες
12 κεράσια (χωρίς κουκούτσι)
½ κούπα χυμός κερασιού
φύλλα μέντας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα νερού. Αδειάζετε το ζελέ σε ένα ορθογώνιο μπολ και το βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες. Όταν είναι έτοιμο το κόβετε σε κύβους. Ανακατεύετε τα φρούτα και τα ραντίζετε με το χυμό κερασιού. Μοιράζετε τα φρούτα εναλλάξ με τους κύβους ζελέ σε φαρδιά ποτήρια. Ραντίζετε με το χυμό κερασιού, γαρνίρετε με τα φύλλα μέντας και σερβίρετε.
TIP: Αντί για ζελέ κεράσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ φράουλας.