ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επώνυμες τραγουδίστριες στα δίχτυα μεγάλου κυκλώματος πορνείας – 11.000 ευρώ για τις «υπηρεσίες» τους

porneia-570
\Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αστυνομίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και που αποδεικνύουν ότι επώνυμες τραγουδίστριες από όλη την Ελλάδα, προωθούνται σε κυκλώματα πορνείας με έδρα την Αθήνα.
Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν από τα Χανιά όταν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας συνέλαβε 29χρονο από το Ρέθυμνο μαζί με μια 31χρονη η οποία τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην Αθήνα. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων βρέθηκε στα χνάρια του κυκλώματος όταν εντόπισαν στο διαδίκτυο μια «πολλά υποσχόμενη» ανάρτηση.
Αστυνομικός των Χανίων επικοινώνησε και «έκλεισε ραντεβού», για να έχει μία γυναίκα 31 ετών που τραγουδά σε νυκτερινό κέντρο της Αθήνας επί τρείς ημέρες και με αντίτιμο 11.000 ευρώ. Πράγματι, χθες το απόγευμα της Τρίτης, έφθασε αεροπορικώς στα Χανιά η κοπέλα την οποία πήρε από το αεροδρόμιο ο 29χρονος και με ένα αυτοκίνητο πήγαν στο σημείο του ραντεβού που ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.
Εκεί πήγαν στο δωμάτιο όπου τους περίμενε ο αστυνομικός – πελάτης, ο οποίος έδωσε 29χρονο τα 11.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις ο 29χρονος έφυγε με τα χρήματα, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι τον συνέλαβαν για μαστροπεία και κατέσχεσαν τα χρήματα.
Επίσης, συνελήφθη και η 31χρονη για πορνεία, χωρίς άδεια και βιβλιάριο υγείας, ενώ, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 29χρονου, βρέθηκαν: Ένα γκλοπ - δύο πτυσσόμενα στιλέτα – τρία κινητά – ένα λάπτοπ – δύο γούνινες ροζ χειροπέδες και διάφορα ερωτικά βοηθήματα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.