ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στη Μεσογείων [εικόνες & βίντεο]

astynomia-epeisodia-570
Επεισόδια στιγμάτησαν την αντιφασιστική πορεία καθώς στη λεωφόρο Μεσογείων ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε πετώντας βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ τα οποία απάντησαν με ρίψη βομβίδων κρότου - λάμψης. 
Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε η κεφαλή της πορείας στο σημείο όπου είχαν παραταχθεί, από νωρίς, οχήματα και διμοιρίες των ΜΑΤ, έχοντας αποκλείσει το δρόμο προς τα γραφεία της Χ.Α., στο ύψος των οδών Ήλιδος και Μεσογείων.
Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, προφανώς για να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την πορεία τους, ωστόσο οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν.
Ακολούθησαν συμπλοκές διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ, με ρίψεις μολότοφ και πετρών από τη μια πλευρά και χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης από την άλλη, ενώ τα επεισόδια γενικεύτηκαν αργότερα στους γύρω δρόμους, μέχρι τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει ηρεμίσει και έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, ενώ άνοιξαν και οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό που είχαν κλείσει - μετά από εντολή της αστυνομίας - από το πρωί.
Την ίδια ώρα,  κάδοι έχουν αρπάξει φωτιά στην αρχή της λεωφόρου Μεσογείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.