ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Γιατί το σεξ δεν είναι το παν – Τα 7 πράγματα που προτιμάμε από το σεξ [εικόνες]

food-koolnews-570
Υπάρχουν πολλά πράγματα χειρότερα από το σεξ, πολλά πράγματα καλύτερα από το σεξ αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν το σεξ. Παρόλα αυτά, έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε όλα αυτά που προτιμάμε να κάνουμε περισσότερο  από το σεξ.
Σύμφωνα με έρευνα η οποία διεξήχθη στις ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα και την Ινδία το 53%  προτιμά να πείνει έναν καφέ το πρωί από το να κάνει σεξ.
Από ότι φαίνεται υπάρχουν και άλλες συνήθειες τις οποίες δεν δεχόμαστε να αποχωριστούμε έναντι μιας ερωτικής συνεύρεσης.

Ύπνος

Σύμφωνα με έρευνες, το 12% θα προτιμούσε έναν καλό βραδινό ύπνο από το να κάνει σεξ
.

Τα κινητά τηλέφωνα

Μιλάμε για πλήρη εξάρτηση από τα κινητά τηλέφωνα. Για την ακρίβεια στην Αμερική το 33% των ερωτώμενων δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να μην κάνουν σεξ για μια βδομάδα από το να στερηθούν το κινητό τους

Τα κοπλιμέντα

Έρευνες αποδεικνύουν ότι πολλοί προτιμούν να δέχονται κοπλιμέντα από το να κάνουν σεξ.

Το μπέικον

Σύμφωνα με το canada.com το 43% προτιμούσε να στερηθεί το σεξ από το μπέικον. Ηρεμήστε παιδιά. Put your hands together.

Το φαγητό γενικότερα

Σύμφωνα με το today.com το 39% των ελεύθερων γυναικών θα παραιτούνταν από το σεξ για μία βδομάδα από το να χάσουν το αγαπημένο τους φαγητό.

Το διαδίκτυο

Τα ποσοστά παραίτησης από το σεξ για χάρη του διαδικτύου είναι υψηλά καθώς το 46% των γυναικών δεν θα έκανε σεξ για δύο εβδομάδες προκειμένου να μην χάσει τη σύνδεση στο ίντερνετ. Το αντίστοιχο αντρικό ποσοστό είναι 30%.

Τα νιάτα

Το 21% των γυναικών θα σταματούσε να κάνει σεξ για ένα χρόνο προκειμένου να σταματήσει να γερνάει.