ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο ΚΑYΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ του ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ! (PHOTOS)

Eίναι όμορφες, διάσημες, πλούσιες, κορμάρες και με καλή φωνή. Ε, δεν είναι δυνατόν; Όλα τους τα “δωσε ο Θεός;
Μιλάμε για μεγάλη αδικία αγαπητά μου κορίτσια. Δεν μπορεί να τα έχουν όλα. Κι όμως, πληρούν τις προϋποθέσεις και μπαίνουν στην κατηγορία «πακέτο» επάξια.
Μιλάμε για τις τραγουδίστριες, εκείνες τις χάλια με το six pack μπροστά; Τώρα που καταλάβατε ας κλάψουμε μαζί για τα κορμιά αυτά.
Το ποτήρι ξεχείλισε με την τελευταία εμφάνιση της Nicole Scherzinger. Ο χωρισμός της πάει πολύ. Χώρισε με τον επί χρόνια αγαπημένο της Lewis Hamilton, δεν τα μάθατε;


Ε, και; Ανανεωμένη πλήρως, φωτογραφήθηκε φορώντας total white και εμείς πάθαμε total σοκ με το γυμνασμένο της σώμα.
Η 35χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορμί και μάλλον τιτάνια υπομονή για να μην παίρνει γραμμάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Τόσο πολύ μας εντυπωσίασε αυτό που αντικρίσαμε που θέλαμε κι άλλο. Βρήκαμε τα καλύτερα κορμιά του πενταγράμμου (για τα δικά μας γούστα) και σας τα παρουσιάζουμε.

Jessie-J



Κόβει μαλλί, βάφει μαλλί, βάζει στενά, βάζει φαρδιά. Εμείς το κορμί κοιτάμε. Γυμνασμένη όσο πρέπει και φωνή που εντυπωσιάζει ακόμα και σε live εμφανίσεις.

Rihanna



Αυτό το σώμα, αυτό το σώμα. Δεν είναι αυτό που λένε «ψόφια» για αυτό και μας αρέσει πάρα πολύ. Τόσο, όσο η Rihanna, με έμφαση στην πίσω πλευρά που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Shine bright like a diamond.

Miley Cyrus



Τον τελευταίο καιρό έχουμε υποστεί πλύση εγκεφάλου με τη Miley και τα καμώματά της, όμως δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε τα σωματικά της προσόντα. Δεν τα κρύβει και πολύ, άλλωστε.

Melanie C



Το πρώην μέλος των Spice Girls ήταν από τότε αθλητικό κορίτσι και είχε και την καλύτερη φωνή από όλες. Διατηρεί ακόμα τους κοιλιακούς της και εμείς ξεκινάμε δίαιτα και διάδρομο.

Jennifer Lopez



Τι να πει μία κοινή θνητή για τη JLo. Εκφράζουμε το θαυμασμό μας για τη μάνα Jennifer που έχει δύο παιδιά και πολλούς κοιλιακούς, όσους μπορεί να χωρέσει το ανθρώπινο σώμα.

Ciara



Αυτά δεν είναι πόδια Ciara μου. Το είχαμε υποψιαστεί από το σέξι video clip με τον Justin Timberlake και μας επιβεβαίωσες. Δεν ήταν οφθαλμαπάτη.

Pink



Άλλη μία μάνα, άλλη μία κορμάρα. Γυμνάζεται η Pink πάρα πολύ, να το πούμε κι αυτό. Είναι «φέτες» και έχει αντοχές. Κάθε της performance και ένα ακροβατικό show. Αφού μπορεί, γιατί όχι;

Shakira



Ε, μη μου πεις ότι η Shakira δε διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά; Θα ξεχάσει κανείς το Whenever, Wherever, το Rubiosa; Κανείς. Αυτό το λίκνισμα είναι χαραγμένο στις μνήμες μας.

Ke$ha



Μπήκε στη λίστα μας γιατί έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια η Ke$ha. Δε θα μπορούσαμε να μην την επιβραβεύσουμε. Πρότυπο επιμονής. Άξια.

Καλά τα κορίτσια, αλλά είναι ξενόγλωσσα. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας (που λέει και η παροιμία). Διαθέτουμε και εμείς στο Greece κορίτσια πίστας με αναλογίες μοντέλων.

Μαριάντα Πιερίδη



Αγγελική Ηλιάδη

Δέσποινα Βανδή

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ελένη Φουρέιρα