ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2013»


Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες Ιστιοπλοΐας «Κύπελλο Δήμου Καλαμαριάς 2013» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης στις κατηγορίες Optimist, Laser RDL/4,7  420 και 470.
Οι αγώνες συγκέντρωσαν αρκετά μεγάλο πλήθος συμμετοχών από ομίλους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τα έσοδα από το δικαίωμα συμμετοχής των αθλητών διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Ερυθρού Σταυρού.
Δυστυχώς οι πολύ ασθενείς άνεμοι δεν επέτρεψαν παρά τη διεξαγωγή μιας μόνο ιστιοδρομίας την πρώτη μέρα των αγώνων, από την οποία προέκυψαν τα 10 καλύτερα πληρώματα στην κατηγορία Optimist, τα οποία αγωνίστηκαν τη δεύτερη μέρα, και πάλι με άπνοια, για την τελική κατάταξη στην κορυφή της κατηγορίας.
Πολύ καλή η εμφάνιση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που συμμετείχε στους αγώνες με  3 αθλητές από τους οποίους οι δύο(Βαρμπένης Ε. και Κυριακίδης Σ.) κατάφεραν το Σάββατο να προκριθούν στην κορυφαία δεκάδα και την Κυριακή παίρνοντας μέρος στο Medal Race ο Ευάγγελος Βαρμπένης ισοβάθμησε για την τρίτη θέση με τον αθλητή του Ι.Ο.Θ. Τσάλιο Χ. ενώ στην αμέσως επόμενη θέση κατατάχθηκε ο Σπύρος Κυριακίδης.  Αλλά και η τρίτη συμμετοχή του Ν.Ο.ΚΑΤ. η Κοπρένσκα Σοφία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατατάχθηκε στην 6η θέση στα κορίτσια (23η στη Γενική) στα Optimist.