ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ποιος Ζλάταν και ποιος Κριστιάνο; Αυτή είναι η τιτανομαχία της βραδιάς στα μπαράζ του Μουντιάλ

cristiano-zlatan-570
Σήμερα το βράδυ όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στο Γ. Καραϊσκάκης και στην αναμέτρηση της Εθνικής με τη Ρουμανία. Η ποδοσφαιρική Ευρώπη όμως θα κοιτάζει κατά Πορτογαλία μεριά, στο «Estadio Da Luz», όπου θα συγκρουστούν η Πορτογαλία με τη Σουηδία και τα δύο πιο καυτά πιστόλια της ηπείρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ μετράει φέτος ήδη 24 γκολ, 16 στο πρωτάθλημα και 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Σουηδός τον καταδιώκει στη μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση με 7 και έχει άλλα 8 στη Ligue 1. Και οι δύο προέρχονται από χατ-τρικ, ο μεν Κριστιάνο εναντίον της Σοσιεδάδ το περασμένο Σάββατο και ο δε Ζλάταν ενάντια στη Νις επίσης το Σάββατο.
Η ποδοσφαιρική τους κόντρα θα αρχίσει στις 20:45 ώρα Πορτογαλίας, αλλά υπάρχει μια άλλη κόντρα που ξεκίνησε ήδη. Αναφερόμαστε στις συζύγους τους, τις οποίες και βάζουμε σε σύγκριση προς τιμήν της σημερινής μεγάλης μάχης. Ιρίνα Σάικ vs Ελένα Σέγκερ και η μάχη ανάβει για τα καλά.
Ιρίνα Σάικ 
Η 27χρονη Ιρίνα είναι από τη Ρωσία, το κανονικό της επίθετο είναι Σαϊκσλίμοβα και αφού κατέκτησε τις πασαρέλες πλέον δραστηριοποιείται στο Χόλιγουντ, συμμετέχοντας στη νέα ταινία «Ηρακλής» στο ρόλο της Μεγάρα. Το 2010 συμμετείχε μαζί με τον Κριστιάνο στην καμπάνια της Armani και το γλυκό έδεσε.
Douze points: Τα οπίσθιά της είναι το δυνατό της σημείο, αλλά τα μάτια της είναι με διαφορά ότι πιο ωραίο έχουμε δει σε πρόσωπο μοντέλου.
Weak side: Αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο για την Ιρίνα και αφού πρέπει να βρούμε κάποιο αδύνατο σημείο θα πούμε τις γάμπες της.
Ελένα Σέγκερ
Η Ελένα είναι 43 ετών και η αλήθεια είναι πως λόγω ηλικίας σε μια σύγκριση με την Ιρίνα θα έχανε. Έχει όμως κάποια σημεία υπεροχής που τη βάζουν δυνατά στην κούρσα. Η Ελένα είναι Σουηδέζα, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, αλλά έχει σταματήσει και τα δύο σπορ εδώ και καιρό. Με το Ζλάταν γνωρίστηκαν το 2002, όταν αυτή ήταν 32 και ο Ζλάταν 20 ετών και σήμερα έχουν δύο αγόρια, το Μαξιμίλιαν, 7 ετών, και τον Βίνσεντ, 5 ετών.
Douze points: Αναμφισβήτητα, το στήθος της είναι ο άσος στο μανίκι της Ελένα, ενώ και τα πόδια της είναι μάχιμα.
Weak side: Το πρόσωπό της είναι το αδύνατο σημείο της, όχι γιατί δεν είναι ωραίο αυτό καθαυτό, αλλά γιατί όταν έχεις τόσο τέλειο στήθος πάντα περιμένεις να υπάρχει και ένα αγγελικό πρόσωπο, να ΄χαμε να λέγαμε δηλαδή.