ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστίες στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Με ιδιαίτερη τιμή ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΡ.ΦΕ.Ο, κος Γρηγόρης Παπαχρήστος, εκφράζει προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, τις θερμές ευχαριστίες του, για τη συμβολή της στη διοργάνωση του 42ου  Φεστιβάλ Ολύμπου.

Πιο αναλυτικά, στην ευχαριστήρια επιστολή του, αναφέρει ότι «το 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου πέρασε πια στην ιστορία, αφού κατέγραψε μια εξαιρετική παρουσία στον πολιτισμό της Κεντρικής Μακεδονίας. Η συμβολή σας στην επιτυχία αυτή ήταν καθοριστική και γι’ αυτό σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, με την ελπίδα ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή του ΟΡΦΕΟ, η κα Σοφία Μαυρίδου, και ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Κ.Μ. , εκφράζει την πεποίθησή της, ότι το Φεστιβάλ Ολύμπου είναι πρεσβευτής του πολιτισμού στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα πρέπει να στηριχθεί από όλες τις τοπικές και περιφερειακές αρχές,  κάτι που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έπραξε στο μέγιστο των οικονομικών της δυνατοτήτων παρέχοντας παράλληλα την αμέριστη ηθική της στήριξη, στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ως θεσμική πρέσβειρα του πολιτισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέτει τον εαυτό της συνοδοιπόρο σε αυτή την προσπάθεια και για την επόμενη περίοδο λαμβάνοντας υπόψη ότι για το 2014 θα είναι τρεις (3) οι τιμώμενες χώρες στο 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου.