ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Επιστρέφει το κινητό στριπτιζάδικο..φωτο

btlongbss4

Το strip club με ρόδες που λειτουργούσε έξω από το γήπεδο των Detroit Lions απασχόλησε έντονα την κοινωνία του Ντιτρόιτ με πολλούς οικογενειάρχες να διαμαρτύρονται εντόνως για τα σέξι πεπραγμένα του «Booty Lounge», με την αφορμή ότι παρκάρει παρανόμως έξω από το στάδιο της πόλης.
Το θέμα μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο στον τοπικό Τύπο όταν δύο αστυνομικοί πόζαραν όλο χάρη και καμάρι με μια χορεύτρια του κλαμπ, με τις αστυνομικές Αρχές να διαβεβαιώνουν τους ανήσυχους πολίτες ότι θα ερευνήσουν τη νομιμότητα ή μη της λειτουργίας του και τον δήμαρχο του Ντιτρόιτ, David Bing, να εμφανίζεται ιδιαιτέρως ενοχλημένος από την έκθεση του γυμνού και την επίδρασή του στην οικογενειακή θαλπωρή.
Η δημοτική έρευνα κατέληξε λοιπόν στο ότι το «Booty Lounge» δεχόταν δωρεές 10 δολαρίων για να αφήσει τους θαμώνες να εισέλθουν στις κινούμενες εγκαταστάσεις του, με το όλο θέμα να καταλήγει στην απαγόρευση της λειτουργίας του παλιού σχολικού λεωφορείου που είχε μετατραπεί σε στριπτιζάδικο.
Παρά τις κατηγορίες του δημοτικού συμβουλίου περί άσεμνης περιβολής των χορευτριών, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Joe Parsons, δήλωνε ότι οι κοπέλες δεν κυκλοφορούσαν ποτέ γυμνές, παρά μόνο με προκλητική αμφίεση (βλέπε μπικίνι), την ίδια στιγμή που το κατάστημα δεν πουλούσε αλκοόλ. Παρά ταύτα, η απόφαση είχε ήδη ληφθεί: το «Booty Lounge» διέκοψε απρόοπτα τη λειτουργία του το 2011.
Κι όμως, την περασμένη Κυριακή το λεωφορείο του πόθου ροβόλησε και πάλι κατά Ντιτρόιτ μεριά, καθώς ο Parsons δεν βλέπει τον λόγο «γιατί να μην μπορούμε να σταθμεύουμε έξω από το γήπεδο με όλα τα άλλα λεωφορεία». Κι έτσι, μία ώρα πριν από την έναρξη του ματς, δύο χορεύτριες περίμεναν τον κόσμο μέσα στο πούλμαν, με το ανδρικό κοινό να δίνει και πάλι το ηχηρό «παρών».
Η αναβίωση του «Booty Lounge» συνέβη λοιπόν και έγινε χωρίς τιμές και τυμπανοκρουσίες, με το πούλμαν της ηδονής να εμφανίζεται έτσι ξαφνικά έξω από τις θύρες του σταδίου της πόλης. Όσο για τη νέα μοίρα του διαβόητου κινούμενου στριπτιζάδικου, μέλλει να φανεί στις αμέσως επόμενες εβδομάδες, αν και το ανδρικό κοινό έδειξε να το τιμά για άλλη μια φορά.