ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Κουτσοί στραβοί» στη Νέα Δημοκρατία! Η Ν.Δ. του κυρίου Σαμαρά, είναι το πλεόνασμα Θράσους και Προκλητικότητας!

“Η Ν.Δ. του κυρίου Σαμαρά, είναι το πλεόνασμα Θράσους και Προκλητικότητας!”

Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Άδωνι Γεωργιάδη
Τ
ο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας βρίθει από «σημαίνουσες» περσόνες, από «εξέχον» στελεχιακό δυναμικό και από πολιτικά case-studies! Διάχυτη η εντύπωση ότι πέραν των εκλογέων και ψηφοφόρων κάποιος τους περνά από casting, προκειμένου να «διασκεδάσει», με την πληθώρα των γραφικών δηλώσεών τους, τον χειμαζόμενο λαό! 
Σε μια προσπάθεια αποφυγής της πολιτικής λήθης ας παραθέσουμε κάποιες από αυτές τις... δηλώσεις. 
Άδωνις Γεωργιάδης:  «Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σας παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου!». 
Αποτελεί μία από τις απειροπληθείς- ιλαροτραγικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας! Η προκλητικότητα του κ. Άδωνι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί τυχαία. Ο υπουργός Υγείας χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση αφενός για να φέρει εις πέρας την αδιέξοδη πολιτική της, αφετέρου εκτελεί και χρέη κυβερνητικού λαγού. Εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκτοξεύει μια τεραστίων διαστάσεων ανοησία- η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα. Στη συνέχεια, κάνοντας τουρνέ στα Media, φωνασκεί και ξεκατινιάζεται, αποπροσανατολίζοντας από τα σημαντικά!
Μιχαήλ Ταμήλος: Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Υποεπιτροπής υδατικών πόρων στη Βουλή, ο κ. Ταμήλος δυσφόρησε εντόνως διότι όπως τόνισε η επιτροπή δεν είναι αμειβόμενη. Συγκεκριμένα είπε:«δεν είναι εδώ πανεπιστήμιο να μάθουμε εμείς τι συμβαίνει στο περιβάλλον! Δεν θα καθίσω να μάθω! Όποιος ξέρει, ξέρει... Να καθίσουμε να κάνουμε επιστημονική ανάλυση;;;;;;;».
Εάν υπήρχε κοινοβουλευτικό βραβείο- έπαινος που να απονέμεται στο «πιο εργατικό και πρόθυμο» μέλος της Βουλής, ο κ. Ταμήλος θα αποτελούσε το αδιαφιλονίκητο φαβορί και θα άφηνε μακράν πίσω του στην μάχη της διεκδίκησης, τους υπόλοιπους συμμετέχοντες! Την ίδια στιγμή που ο φτωχοποιημένος πολίτης- εκβιαζόμενος- αναγκάζεται να «βάλει πλάτη» προκειμένου να κερδοσκοπούν οι δανειστές, ο βουλευτής της Ν.Δ., δήλωσε με «παρρησία» ότι θέλει έξτρα αμοιβή προκειμένου να συμμετάσχει σε μια επιτροπή! Θα πρέπει βέβαια να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν απαίτησε και μπόνους παραγωγικότητας!
Ιορδάνης Τζαμτζής: «Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής. Aς γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένοι συνάδελφοι «ξεραίνουν και το σκ@τό τους για να ζήσουν!». 
Άλλος ένας βουλευτής της Ν.Δ. που βγαίνει μπροστάρης στην μεγάλη «μάχη» της κυβέρνησης για εξοικονόμηση χρηματικών πόρων, δίνοντας το καλό παράδειγμα στο οικονομικά εξαθλιωμένο πολίτη. Ο κ. Τζαμτζής αδυνατεί να επιβιώσει με 5.500 ευρώ το μήνα, ενώ ο «ογκόλιθος» των Οικονομικών Επιστημών- κ. Στουρνάρας, σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε ειρωνευτεί και ψέξει πολίτη που αμφισβητούσε τη δυνατότητα κάποιου να επιβιώσει με 500 ευρώ το μήνα! Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον κ. Τζαμτζή εντούτοις το γλαφυρό- παραστατικό τρόπο με τον οποίο περιέγραψε τη «δεινή» οικονομική κατάσταση των συναδέλφων του! 
Το συμπέρασμα από τα ενδεικτικά αυτά παραδείγματα είναι ότι το μόνο γνήσιο πλεόνασμα που έχει καταφέρει να επιτύχει η Ν.Δ. του κυρίου Σαμαρά, είναι το πλεόνασμα Θράσους και Προκλητικότητας!
Της Λουκίας Χουλιάρα από periodista, μέσω "Το Γρέκι"