Τις γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο καρύδι και κανέλα
Υλικά συνταγής
- 10 αυγά
- 1½ κιλό αλεύρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 3 βανίλιες
- καλό λάδι για το τηγάνισμα
για το μέλωμα
- 1 κιλό μέλι
- καρύδια και κανέλα.
- ¾ του ποτηριού νερό
- καρύδια και κανέλα
- 10 αυγά
- 1½ κιλό αλεύρι (περίπου) για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 3 βανίλιες
- καλό λάδι για το τηγάνισμα
για το μέλωμα
- 1 κιλό μέλι
- καρύδια και κανέλα.
- ¾ του ποτηριού νερό
- καρύδια και κανέλα