ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η καυτή Βραζιλιάνα που έκανε τους άνδρες να χάσουν την μπάλα στην κλήρωση του Μουντιάλ

Οσο η ώρα πλησίαζε, τόσο κορυφωνόταν η αγωνία. Ολα ήταν έτοιμα για την κλήρωση του Μουντιάλ και οι ποδοσφαιρόφιλοι ανυπομονούσαν να μάθουν ποιες θα είναι οι αναμετρήσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οταν όμως άνοιξαν οι προβολείς και ξεκίνησε η διαδικασία, κανένας άνδρας δεν μπορούσε να θυμηθεί γιατί ακριβώς ήθελε να την παρακολουθήσει. Ο λόγος; Η Φερνάντα Λίμα.
Η εκρηκτική Βραζιλιάνα ήταν η σέξι παρουσιάστρια της βραδιάς. Μόλις οι εντυπωσιακές καμπύλες της εμφανίστηκαν στην οθόνη, οι άνδρες… έχασαν την μπάλα και αναρωτήθηκαν «ποιο ποδόσφαιρο;». Η Φερνάντα Κάμα Περέιρα Λίμα όπως είναι το πλήρες όνομά της, σχολιάστηκε περισσότερο και από την κλήρωση στα social media.
Ολοι βέβαια θα μείνουν με την όρεξη. Η 36χρονη είναι παντρεμένη με το συμπαρουσιαστή της βραδιάς, Ροντρίγκο Χίλμπερτ, σύμφωνα με το sport24.gr και μαζί έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα αγοράκια.
Η 36χρονη Φερνάντα Λίμα είναι γνωστή στην πατρίδα της έχοντας δουλέψει ως μοντέλο και ηθοποιός ενώ το τελευταίο διάστημα είναι παρουσιάστρια της εκπομπής «Amor & Sexo». Οσο για το Μουντιάλ, δηλώνει μετά βεβαιότητας ότι ο τίτλος ανήκει στη Βραζιλία.