ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ 11x11 - 3ος ΟΜΙΛΟΣ(12η αγωνιστική) Αστέρας Αμπελοκήπων - ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0 - 4

Τα γκολ για την ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ
2. ΤΣΕΝΕΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1 .ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
1. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



ΕΠΣ Μακεδονίας / Προπαιδικό 3ος όμιλος 
Αστέρας Αμπελοκήπων - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης
0 – 4 
Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ η ομάδα των Ποντίων πήρε τη νίκη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του 3ου ομίλου του προπαιδικού της ΕΠΣ Μακεδονίας με τον Αστέρα Αμπελοκήπων. Η γηπεδούχος ομάδα πίεσε από την αρχή του αγώνα και οι παίχτες του Μπεκιάρη Γ. βρέθηκαν να αμύνονται στο μισό γήπεδο , άντεξαν όμως την πίεση και ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό στα δεξιά ο Τσενικλής Κ. με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 0 – 1. Λίγα λεπτά αργότερα και παρά την πίεση των αντιπάλων σε μια αντεπίθεσή τους οι Πόντιοι κατάφεραν να βρεθούν τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακά το σουτ όμως του Τσενικλή Κ. βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στην επανάληψη οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων πήραν την πρωτοβουλία στο χώρο του κέντρου βγήκαν μπροστά και διπλασίασαν τας τέρματά τους με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσενικλή Κ. Πέντε λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε όταν ο Μυστακίδης Λ. μετά από εκτέλεση κόρνερ και ωραίο  σουτ  από τα πλάγια στο  δεύτερο δοκάρι έκανε το 0 - 3. Λίγο πριν το τέλος ο Κατσάρας Α. με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 0 – 4. Η κατερινιώτικη ομάδα με αυτή τη νίκη της ακολουθεί με 28 βαθμούς τον πρωτοπόρο Ντίνο Κούη και περιμένει τα επόμενα παιχνίδια με Γ. Κούδα και Λύκοι ΑΕ για να σταθεροποιηθεί στην δεύτερη θέση.
Αρκετός κόσμος στο δημοτικό γήπεδο (Πλαστικό) των Αμπελοκήπων την ζεστή Αλκιωνίδα ημέρα του Γενάρη.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Χριστουδουλής Γ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Ζαχούλης Β. , Τερζίδης Π., Κατσάρας Α., Καρακούσης Γ. , Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Κουτσουράς Γ., Σαχπάζοβ Ν., Μυστακίδης Λ., Φωτιάδης Γ. , Κάπε Ε.