ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ποιες είναι οι δύο φοιτήτριες που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο πούλμαν στα Μάλγαρα [εικόνες]

Ποιες είναι οι δύο φοιτήτριες που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο πούλμαν στα Μάλγαρα [εικόνες]
Δύο νεαρά κορίτσια τα τραγικά θύματα τροχαίου στα Μάλγαρα, ενώ ακόμη η κατάσταση παραμένει κρίσιμη για δύο επιβαίνοντες από τους 22, αλλά και για τον οδηγό που ήδη έχει ακρωτηριαστεί και παραμένει διασωληνωμένος. 
Τα δύο κορίτσια, η 23χρονη Μεσολογγίτισσα, Ειρήνη Τριανταφύλλου, και η συνομήλικη της, με καταγωγή από το Αγρίνιο είναι τα δύο κορίτσια που βρήκαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν από την σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα. Η Ειρήνη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, επέστρεφε στις υποχρεώσεις της - μαζί στην Θεσσαλονίκη - με το μοιραίο λεωφορείο. Μάλιστα σύμφωνα με το agrinionews.gr, το λεωφορείο ξεκίνησε από τα όρια της Αιτωλοακαρνανίας με 48 επιβάτες. Οι 20 σχεδόν από αυτούς αποβιβάστηκαν έως την Κοζάνη και τη Βέροια, γλυτώνοντας το πολύνεκρο δυστύχημα.
Τραγική ήταν και η στιγμή που οι γονείς της άτυχης Ειρήνης κλήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροτομείο της Θεσσαλονίκη ώστε να αναγνωρίσουν την κόρη τους.
Με φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε το όχημα του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο έφερε τον θάνατο στα δύο άτυχα κορίτσια αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό των υπολοίπων. Αστυνομικοί της Τροχαίας, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης και σταθμοί του Ε.Κ.Α.Β. κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο τόπο του δυστυχήματος για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των ατόμων στο νοσοκομείο της πόλης.