ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Aρχισε η προετοιμασία στην Ε.Π.Σ.Π. Ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Aρχισε η προετοιμασία στην Ε.Π.Σ.Π.

Ο ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
--------------------------------------------------------------------------------------------
                Τα σημαντικά συγκριτικά στοιχεία, όπως οι εγκαταστάσεις, οι τουριστικές μονάδες, η αρτιότητα των γηπέδων αλλά και η εμπειρία και διάθεση των ανθρώπων για προσφορά, αποτέλεσαν τους κυριότερους λόγους έτσι ώστε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ να αναθέσει στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ τη φιλοξενία, οργάνωση και τέλεση ενός ακόμα αξιόλογου διεθνούς αγώνα.

                Της συνάντησης ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2013-2015 (7ος όμιλος) που θα διεξαχθεί στην Κατερίνη (Α΄ ΔΑΚ) την τετάρτη 5 Μαρτίου 2014. Η ώρα θα καθοριστεί αργότερα.
           «Κάθε ανάθεση στην Ε.Π.Σ. Πιερίας όποιας διοργάνωσης αποτελεί μια καινούργια πρόκληση. ’λλωστε έτσι ξεχωρίζουμε και καταξιώνουμε το Πιερικό ποδόσφαιρο πλέον και στον Ευρωπαϊκό ορίζοντα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

                «Τίποτε δεν είναι τυχαίο μέχρι τώρα διαδρομή μας αλλά και τα οργανωτικά μας διαπιστευτήρια απέδειξαν στους ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι η Ένωση μας και η Πιερία γενικότερα διαθέτουν ικανούς ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ μας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τις αθλητικές μας υποδομές και εγκαταστάσεις. Αναγκαίες άλλωστε για τη διεξαγωγή της πολύ σημαντικής διοργάνωσης που θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι του 2015. Της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UEFA EURO U-19 στην οποία θα συμμετάσχουν τα οκτώ καλύτερα Εθνικά συγκροτήματα της γηραιάς ηπείρου. Την περίοδο εκείνη η Πιερία θα αποτελεί την κυψελίδα της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ευρώπης. Μαζί μας θα βρίσκονται οι αξιολογότεροι Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 19 χρόνων, συνοδευόμενοι από παράγοντες, δημοσιογράφους και φιλάθλους των οκτώ κορυφαίων Εθνικών ομάδων» σχολιάζει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

                Καταλήγοντας ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ  επισημαίνει: «Η αξιοποίηση της βόρειας κερκίδας του Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης με την τοποθέτηση καθισμάτων για την αύξηση του αριθμού των φιλάθλων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαι αισιόδοξος για την έγκαιρη ολοκλήρωση του εγχειρήματος.»

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας


Η Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ επί...ποδός

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

            Η ανάθεση στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ της οργάνωσης, φιλοξενίας και τέλεσης της σημαντικής συνάντησης μεταξύ των Εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ για την προκριματική φάση του UEFA EURO U-21 2013-2015,αποτελεί ευχάριστη πρόκληση για την οικογένεια της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.

            Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Α΄ Δ.Α.Κ Κατερίνης στις 5 Μαρτίου 2014 ημέρα τετάρτη (η ώρα θα καθοριστεί αργότερα) και θεωρείται κρίσιμο λόγω της αναγκαιότητας βαθμών για το Εθνικό μας συγκρότημα.

            Η μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ΕΛΛΑΔΑΣ που αγωνίζεται στον 7ο όμιλο, την οδηγεί με πέντε αγώνες στην τρίτη βαθμολογική θέση με συγκομιδή εννέα βαθμών. Πρώτη είναι η Πολωνία με δεκαπέντε βαθμούς σε σύνολο επτά συναντήσεων και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Τουρκία με πέντε παιχνίδια και δέκα βαθμούς.

            Έτσι πλέον η Εθνική ΕΛΛΑΔΑΣ σ΄ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 21 χρόνων (πρώην Ελπίδων), χρειάζεται νικηφόρα αποτελέσματα τόσο στον αγώνα του Μαρτίου με την Τουρκία, όσο και στα εναπομείναντα στις 5-9-2014 στη Σουηδία και στις 9-9-2014 με την Πολωνία στη χώρα μας για να στεφθεί πρωταθλήτρια του ομίλου. Μέχρι τώρα το Εθνικό μας συγκρότημα σημείωσε τρεις νίκες και γνώρισε δύο φορές την ήττα.
            Με γνώμονα την εμπειρία από τις επιτυχείς μέχρι τώρα διοργανώσεις της ΕΠΣΠ, Διοίκηση και Συνεργάτες της Ένωσης προετοιμάζονται με κάθε λεπτομέρεια για τις απαιτήσεις του καθοριστικού παιχνιδιού. Προτεραιότητα η αξιοποίηση της βόρειας κερκίδας του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα για αύξηση του αριθμού των φιλάθλων.
            «Αν στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 που φιλοξενήσαμε στην Κατερίνη στις 15-11-2013 πήραμε άριστα, τώρα πρέπει να το ξεπεράσουμε» δηλώνουν οι άνθρωποι της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
            Το όλο εγχείρημα από πλευράς διοργανωτών προδικάζει επιτυχία. Όμως η ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση θα επέλθει από τη δυναμική παρουσία των φιλάθλων της Πιερίας στο 
καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής ΕΛΛΑΔΑΣ με την Τουρκία.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Της Ε.Π.Σ. Πιερίας


Στην Κατερίνη 5 Μαρτίου 2014
               
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO UEFA U21
------------------------------------------------------------------
            Μια ακόμα ποδοσφαιρική διοργάνωση διεθνούς επιπέδου αναθέτει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
            Επιλογή που αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης και της αποδοχής που απολαμβάνει η Ε.Π.Σ. Πιερίας από την ηγεσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
            Μετά τις προηγούμενες κορυφαίες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το τελευταίο διάστημα στο Νομό μας, η Ε.Π.Σ. Πιερίας θα φιλοξενήσει το διεθνή αγώνα ποδοσφαίρου της προκριματικής φάσης UEFA UNDER 21 μεταξύ των εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
            Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στις 5 Μαρτίου 2014 στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης.
            Την ανάθεση του σημαντικού για την Εθνική μας αγώνα αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Διοίκηση και οι Συνεργάτες της Ε.Π.Σ. Πιερίας οι οποίοι άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για την άρτια διεξαγωγή της συνάντησης, έτσι ώστε όλοι και πάλι να εκφρασθούν με το θετικότερο τρόπο για την οργανωτική δυναμική των ανθρώπων της ΕΠΣΠ.
            Με την επιλογή της διεξαγωγής στην Κατερίνη του αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, επιβεβαιώθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πιερίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ο οποίος μετά την θριαμβευτική νίκη ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 της 15-11-2013 που διεξήχθη στην πόλη μας, ενθουσιασμένος είχε δηλώσει: «Και την επόμενη συνάντηση της Εθνικής μας αυτή με την Τουρκία θα την φιλοξενήσουμε στην Πιερία γιατί τα συγχαρητήρια όλων προς την Ε.Π.Σ. Πιερίας δεν έχουν τελειωμό.» Και το πέτυχε.
            Εναπομένει και πάλι στη φίλαθλη οικογένεια της Πιερίας να αποδείξει με την πολυπληθή της παρουσία την αγάπη και στήριξη προς το Εθνικό μας συγκρότημα.


Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Της Ε.Π.Σ. Πιερίας