ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πάνος Σκουρολιάκος στο Φεστιβάλ Ολύμπου

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡ.ΦΕ.Ο)
Φεστιβάλ Ολύμπου                                                               
Γραφείου Τύπου – Σφήκας Δημ.
Σανταρόζα 1 - 601 00 Κατερίνη
Τηλ: 6978 495134


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Τα γραφεία του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, στην Κατερίνη, επισκέφθηκε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας κ. Πάνος Σκουρολιάκος, συνοδευόμενος από τον Κατερινιώτη φιλόλογο εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Αντώνη Κάλφα, καθώς και από το συμπολίτη μας ηθοποιό κ. Γιώργο Χανδόλια.

Η επίσκεψη αυτή έγινε με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κατερίνη και της συμμετοχής του σε εκδήλωση που έγινε πρόσφατα στο «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ».

Τον Πάνο Σκουρολιάκο υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Κώστας Μυστακίδης και η συζήτηση με τον γνωστό καλλιτέχνη, όπως ήταν φυσικό, περιστράφηκε σε θέματα πολιτισμού, στο Φεστιβάλ Ολύμπου και κυρίως στο περιφερειακό θέατρο.

Όπως είναι γνωστό ο Πάνος Σκουρολιάκος διετέλεσε για δέκα χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

Για το Φεστιβάλ Ολύμπου, ο Πάνος Σκουρολιάκος είπε ότι συγκαταλέγεται στα σπουδαιότερα της χώρας μας και επεσήμανε ότι χρειάζεται περισσότερη προβολή και ότι λόγω ονόματος και αξίας, πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς, να γίνει «πιάτσα».

Τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα η συνεργασία του Φεστιβάλ με άλλες χώρες και πρότεινε για το 2015 αυτή να είναι με την Κίνα, με την οποία και ο ίδιος ξεκινάει με αναφορά το ιστορικό τρίγωνο «Αρχαία Ολυμπία – Επίδαυρος –Δελφοί».


Τέλος, ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης Παπαχρήστος αφού ευχαρίστησε τον Πάνο Σκουρολιάκο για την επίσκεψή και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις, του χάρισε το λεύκωμα «40 Χρόνια Φεστιβάλ Ολύμπου».