ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Όλοι μαζί να νικήσουμε για το καλό του τόπου!»


















Δυναμική αρχή έκανε η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, σε μια μεγάλη συγκέντρωση
κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Αιγίνιο, από όπου δόθηκε σύνθημα νίκης κατά την παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού.
Εκτός από τα μέλη και τους πολυάριθμους φίλους του συνδυασμού, μέσα στο πλήθος της συγκέντρωσης έδωσαν το παρών πρώην δήμαρχοι αλλά και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Ο Βαγγέλης Λαγδάρης, αφού έλαβε την ευλογία με τον αγιασμό του εκλογικού κέντρου, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους δημότες Πύδνας-Κολινδρού ζητώντας να δώσουν την δυναμική τους στον αγώνα για τη νίκη που θα φέρει δημιουργία και ανάπτυξη στο Δήμο.
Στο επίκεντρο της ομιλίας τέθηκαν οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους θα βασιστεί η διοίκηση του Δήμου από την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, που είναι:
- Να αναδειχθεί ο κοινωνικός ρόλος του Δήμου ως συμπαραστάτη των δημοτών.
- Να μπει στην υπηρεσία των δημοτών η χρήση των νέων τεχνολογιών και να αναδιαρθρωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου.
- Να διασυνδεθεί ο Δήμος με την τοπική παραγωγή και οικονομία, με τη λειτουργία γραφείων Απασχόλησης και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε κατά την ομιλία του ότι θέλουμε ένα Δήμο λειτουργικό και αποτελεσματικό. Στάθηκε ακόμα στον εξορθολογισμό των δαπανών, αλλά και συστηματική αντιμετώπιση αναγκών της καθημερινότητας όπως την καθαριότητα και την ύδρευση. Σε όλη αυτή την προσπάθεια, τόνισε ότι υπολογίζει στην στήριξη όλων των πολιτών του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, καθώς κανείς δεν περισσεύει.
Κάλεσε σε συστράτευση όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό. «Εμπιστευθείτε το συνδυασμό μας, που μπορεί να εμπνεύσει, να συνεγείρει και να οδηγήσει ενωμένους όλους τους πολίτες με σιγουριά και αισιοδοξία στην πραγματοποίηση των μεγάλων επιλογών μας. Στο προσκλητήριο του αγώνα και της ελπίδας έχουν θέση και ρόλο όσοι αγωνιούν, νοιάζονται και αγαπούν αυτόν τον τόπο».
Τον αγώνα αυτό της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία χαρακτηρίζουν
- Η Συμμετοχή στο διάλογο και στο σχεδιασμό
- Η Σύμπνοια στη διεκδίκηση
- Η Συνεργασία στην υλοποίηση
Όλοι μαζί να νικήσουμε για το καλό του τόπου!