ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30/4/2013



Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.
Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
·        Ομιλίες και εκδηλώσεις σε όλα τα σχολεία για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστούν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυριακή 4 Μαΐου 2014
10.15': Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας.
Ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου  Τζιτζικώστα.

11.00: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων του Γ’Σ.Σ. από τους κ.κ.:
Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Στρατηγό Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου επιθυμεί να τιμήσει την εκδήλωση Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 μόνο στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου