ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η σωστή επιλογή τζιν!


Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με απλά All Star μέχρι και με γόβες στιλέτο. Ο λόγος για το τζιν το οποίο είναι ένα κατεξοχήν
αμερικάνικο ένδυμα και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας. Ο κάθε σωματότυπος όμως χρειάζεται κ ένα διαφορετικό τζιν ώστε να τονιστούν τα σημεία που πρέπει σε κάθε γυναίκα.

Μπορεί να τύχει, το σώμα σας να έχει μερικές ιδιαιτερότητες, που όμως με κάποια έξυπνα tricks μπορείτε να τις ξεπεράσετε και να πετύχετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας.

Επίπεδοι γοφοί!
Προτιμήστε να φορέστε ένα τζιν με λεπτό ύφασμα ή ένα τζιν εφαρμοστό που θα αναδείξει τις λεπτές καμπύλες σας. Συνδυάστε το με ψηλά τακούνια, για ν’ αναδείξετε και να προβάλετε τις θηλυκές γραμμές του κορμιού σας. Οι σωστά φινιρισμένες πίσω τσέπες, με έξυπνες στάμπες κι όμορφα κεντήματα θα δώσουν μια ιδιαίτερη διάσταση στην περιφέρειά σας.

Εάν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχει πληθωρική περιφέρεια, επιλέξτε ένα stretch τζιν, που θα σας βοηθήσει να φαίνεσθε πιο λεπτή. Προτιμήστε ένα σκούρο ξεβαμμένο τζιν που θα σας κολακεύει αν έχετε μερικά παραπανίσια κιλάκια. Υπάρχουν αρκετές μάρκες τζιν, οι οποίες έχουν συγκεκριμένα μοντέλα που κολακεύουν τους γοφούς και στενεύουν τη μέση.

Εάν δεν είστε ψιλή και θέλετε να περιορίσετε τις καμπύλες σας, διαλέξτε ένα τζιν με ίσια γραμμή που θα τελειώνει σε ελαφριά καμπάνα. Εάν καταφέρετε να βρείτε το τζιν που θα δείχνει ότι είναι ραμμένο γάντι στο κορμί σας, να είστε σίγουρες ότι θα συγκεντρώσετε όλα τα βλέμματα γύρω σας.

Όσο για εκείνες που έχουν το δύσκολο σωματότυπο σε μορφή «αχλάδι», επιλέξτε ένα
σκούρο, ξεβαμμένο τζιν. Θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τον όγκο της περιφέρειάς σας και θα σας λεπτύνει. Αποφύγετε τα pencil leg τζινς, που είναι εφαρμοστά στα πόδια. Απαραιτήτως φορέστε παπούτσια με τακούνι για να προσθέσετε στην εμφάνισή σας ύψος και να μακρύνετε τα πόδια σας.