ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Μην χάσετε Στο Πασχαλιάτικο ΧΩΝΙ εκτάκτως το Μεγάλο ΣάββατοOι επιστήμονες της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν: Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι πρωτογενές έλλειμμα 15 δισ!

Άλλαξαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος. Με τη νέα μέθοδο αφαιρούν από το έλλειμμα 19 δισ των τραπεζών, που πέρυσι προσέθεταν!

Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως το "τεχνικό μνημόνιο συνεννόησης" που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα πέρυσι το καλοκαίρι, προκειμένου να μετρήσουν το έλλειμμα με νέα μέθοδο και να βγάλουν το ψεύτικο πλεόνασμα!


Τα 10 + 1 ύποπτα σημεία της σύμβασης για το Ελληνικό

Για τα μάτια του κυρίου Λάτση, η ελληνική κυβέρνηση έκρινε ότι τη συμφέρει να πουλήσει το Ελληνικό (πολύ) λιγότερο από 1 δισ ευρώ, όταν μόνο η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών που λειτουργούν εκεί και οι απαραίτητες νέες υποδομές θα κοστίσουν. 2,5 δισ ευρώ!

Ο εισαγγελέας κάλεσε ως ύποπτο τον Αλέξανδρο Σαμαρά για το Μπενάκειο.

Στην αγωγή τους, με την οποία μας ζητούσαν 1 εκ ευρώ, έγραφαν: «Ουδέποτε το ινστιτούτο μας ή τυχόν μέλος του απασχόλησε τις εισαγγελικές αρχές, στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης».

Ξέρετε τι αποδεικνύεται σήμερα;

Ότι σ' αυτή την έρευνα, πέρα από τον ειδικό εντομολόγο του Μπενάκειου, έχει καταθέσει ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ και ο Αλέξανδρος Σαμαράς, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, ως Πρόεδρος του Μπενάκειου.

Πλέον έχουμε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά στα χέρια μας και μπορούμε να αποδείξουμε τα απίστευτα ψέματά τους στη δίκη κατά της εφημερίδας μας. Διαβάστε μερικά σ' ένα απολαυστικό Πασχαλιάτικο τετρασέλιδο!

Και ακόμη Στο ΧΩΝΙ...  της (ν)τροπολογίας το ανάγνωσμα!

Με (ν)τροπολογίες - δώρα υποδέχθηκε ο Σαμαράς την καγκελάριο

Έκαναν τη μίζα πλημμέλημα(!) και ξεκίνησαν συνεργασία με τις γερμανικές εταιρείες των υποβρυχίων! Δύο στα δύο. υπέρ της Γερμανίας!

Ο Βρούτσης έδωσε ασυλία... σ' αυτούς που ήλεγχε ο εισαγγελέας!

Εν μέσω εισαγγελικής έρευνας, σε άσχετο νομοσχέδιο, ο υπουργός Εργασίας πέρασε (ν)τροπολογία που «καθαρίζει» τα μέλη του ΟΑΕΕ για τη μη απόδοση των εισφορών υπέρ των ανέργων!

Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ...

Γιώργος Αρμένης: "Αν κοιτάξετε τα μάτια μου, θα δείτε τη θλίψη μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.